Fürdőszobabútor - Komplett fürdőszobabútor

...
Rendezés:
Termék/oldal:   / oldal

Komplett fürdőszobabútor

 
Ebben a kategóriában a komplett fürdőszobabútorok sorakoznak. Manapság egyre fontosabb, hogy olyan fürdőszobát rendezzünk be, amely minden tekintetben funkcionálisan használható. Fontos, hogy mindennek meglegyen a maga helye, hogy bármit azonnal megtaláljunk, hiszen senki sem szeret a reggeli készülődés alkalmával keresgélni és rohangálni.
 
Legyen szó tehát a korai sminkelésről, az esti eseményekre való készülődésről, a legtöbb időt általában fürdőszobabútor előtt töltjük el. Mivel ez a berendezés már a mindennapi életünk része, így érdemes alaposan megfontolni, hogy milyen típust is szerzünk be otthonra.

 

A megfelelő fürdőszobai berendezések kiválasztása

 
Amikor a tisztálkodóhelyiséget rendezzük be, akkor rendkívül fontos, hogy egy olyan teret hozzunk létre, amiben kényelmesen készülődhetünk akár reggel, akár este. Nem árt, ha mindennek megvan a saját helye, hiszen ezen az apró területen könnyedén eshetünk abba a hibába, hogy mindent szanaszét hagyunk. Ez azonban átgondolt megoldásokkal könnyedén kiküszöbölhető. 
 

Mire figyeljünk a vásárlás során?

 
Számos dolog van, amit a fürdőszobabútor beszerzése előtt át kell gondolni. Fontos ugyanis a berendezés anyaga, hiszen bírnia kell az extrém magas páratartalmat, illetve nem árt, ha vízzáró is, hiszen garantáltan érni fogja a víz. Érdemes a vásárlás előtt végigvenni, hogy milyen extrákat igénylünk, hiszen sok esetben utólag lehetetlen a módosítás. A legkedveltebb kiegészítők között a nagyítós piperetükör, a dugalj és a kapcsoló, az integrált világítás, a csillapított csukódást segítő eszköz, illetve a fiókrendszerező van. Ezek mindegyike hasznos kelléke lehet a mindennapos készülődésnek, így nem érdemes őket kihagyni a bútorból.
 
Nem árt továbbá pontosan lemérni a kiválasztott helyet, hiszen elég kellemetlen lehet, ha 1-2 centi híján a kiválasztott darab nem fér el a helyiségben. Sok esetben tudunk nézelődni a standard méretek között is, hiszen a fürdők egy része azonos paraméterekkel rendelkezik. Fontos tényező továbbá a bútor színvilága, így ez sem egy elhanyagolható szempont. Nyugodtan vigyünk haza színmintát és nézzük hozzá a burkolathoz, hogy garantáltan stílusos legyen az összhatás. 
 
Amennyiben pedig elegendő helyünk van, nyugodtan szét lehet nézni a kiegészítő bútorok között is, hiszen így jóval nagyobb pakolási kapacitás áll majd a rendelkezésünkre. Elfér majd az összes pipere, a törölközők, a fürdőszobai szőnyegek, de még a tisztítószereknek is meglesz a helyük. 
 

Milyen anyagból készülnek a komplett fürdőszobabútorok?

 
Az egyik legkedveltebb kivitel az MDF, amely széles színválasztékkal rendelkezik, így bárki találhat magának megfelelő darabot. A felületük lehet matt és fényes is, azonban az MDF lap mindegyik esetében vízálló, így tökéletes megoldás lehet a fürdőszobába.
 
A másik kettő, gyakran választott változat a bútorlap és a fa. Előbbi egy olcsóbb kivitel, amely kapcsán rendkívül fontos, hogy tökéletes elzárással készüljön, ellenkező esetben ugyanis az élettartama nagyban csökkenhet. Utóbbit, tehát a fa alapanyagból gyártott bútorokat egyre kevesebben vásárolják, ami főként az ár miatt alakult így. Ettől függetlenül sokan még mindig maradnak ennél a hagyományos berendezésnél, annak ellenére, hogy nem ez a legtökéletesebb a vízállósága miatt.
 
A webáruházunkban kapható komplett fürdőszobabútorok azonban minden esetben prémium anyagból készülnek, így a tartósságuk miatt biztosan nem kell aggódni. Számos méretben, stílusban, kivitelben és színben kapható a lakás ezen részébe alkalmas összeállítás.
Tovább  

Legtöbbet eladott

1.
Komplett bútor, Tboss Classic 65 fehér Balos felsőszekrénnyel lábbal
Komplett bútor, Tboss Classic 65 fehér Balos felsőszekrénnyel lábbal

A termék ára az alsószekrényt, a mosdótálat és a felsőszekrényt tartalmazza. | A piperepolc nem tartozék! |Összeszerelt elemek, fényes ...

Ára: 153.619 Ft/db
Megtakarítás: 16 680 Ft
2.
Komplett bútor, Wellis Elois Szürke Grey 80
Komplett bútor, Wellis Elois Szürke Grey 80

Wellis Elois 80 2 fiókos mosdószekrény | 15 mm vastag MDF korpusz magasfényű lakkozott világosszürke színű felülettel | 18 mm vastag MDF ...

Ára: 148.861 Ft/db
Megtakarítás: 7 839 Ft
3.
Komplett bútor, Wellis Ginger 60
Komplett bútor, Wellis Ginger 60

Wellis Ginger 60 komplett fürdőszobabút | 2 fiókos mosdószekrény : 15 mm vastag MDF korpusz magasfényű lakkozott fehér felülettel, 18 mm ...

Ára: 116.081 Ft/db
Megtakarítás: 6 118 Ft
4.
Komplett bútor, Wellis Nina 80
Komplett bútor, Wellis Nina 80

Wellis Nina 80 2 fiókos mosdószekrény | 15 mm vastag MDF korpusz ,magasfényű lakkozott fehér felülettel | 18 mm vastag MDF front lakkozott ...

Ára: 158.360 Ft/db
Megtakarítás: 8 340 Ft
5.
Komplett bútor, TBoss Luna 80
Komplett bútor, TBoss Luna 80

Korpusz: Vákuumpréselt MDF és laminált lapok | Front: Vákuumpréselt MDF | A termék ára az alsószekrényt, a mosdótálat és a tükrös ...

Ára: 281.483 Ft/db
Megtakarítás: 41 817 Ft
6.
Komplett bútor, TBoss Milano 75
Komplett bútor, TBoss Milano 75

Korpusz: Vákuumpréselt MDF és laminált lapok | Front: Vákuumpréselt MDF | A termék ára az alsószekrényt, a mosdótálat és a tükrös ...

Ára: 225.095 Ft/db
Megtakarítás: 38 405 Ft
Még több   
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés