Melegburkolat - Padlószőnyeg

...
Rendezés:
Termék/oldal:   / oldal

Padlószőnyeg

 
A legtöbb helyiség padlója nem túl meleg, ráadásul a járólap miatt akár kellemetlen is lehet a felületén állni és járni. Ez különösen akkor lehet zavaró, amikor már nincs nyári hőség és az ember amúgy is fázik egy kicsit a lakásban. Az egyes helyiségek könnyedén le tudnak hűlni, éppen ezért a legjobb megoldás, ha megfelelő burkolatot választunk rá, ami lehet egy finom és puha padlószőnyeg, amivel azonnal érezhetővé válik a különbség.
 
Nagy előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak, így a piszok miatt sem kell aggódni. Webáruházunkban számos fajta közül lehet válogatni.

 

Mivel érdemes burkolni a az egyes tereket?

 
Az egyes helyiségek esetében kardinális kérdés, hogy vajon mennyire használjuk őket gyakran. Fontos ugyanis, hogy olyan melegburkolatot kell választani, amely képes ellenállni mindenféle folyadéknak, illetve szennyeződésnek egyaránt. Ezen okból kifolyólag sajnos sok esetben a parketta nem a legjobb megoldás, hiszen ez nem egy tartós változat.
 
Marad a padlólap, ami viszont sajnos a legtöbb esetben túl hideg, így muszáj valamivel kiegészíteni, ha nem akarunk felfázni. A padlószőnyegek remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy melegen tartsuk a lábunkat. Amellett, hogy hasznosak, még jól is néznek ki, hiszen számos típusa létezik, amelyek között mindenki találhat maga számára megfelelőt. Ezekkel a kellékekkel egyszerűen ki lehet egészíteni a már kész stílust, így sokkal kellemesebb lesz az összhatás. 
 

Milyen padlószőnyeget érdemes választani?

 
Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen típusú modellt vásárolunk meg. A beszerzés során vannak olyan helyiségek, ahová sokkal egyszerűbben találunk megfelelő darabot. Például egy tárolóban, esetleg az előszobában könnyű a dolgunk, hiszen itt nincsen annyi lakástextil, mint például a konyhában, illetve a hálószobában. Egyszerűbb tehát a döntés, hiszen a kínálat széles, ami a lakással harmonizáló szőnyegeket illeti. Fontos azonban, hogy ügyeljünk a színekre és a mintákra, illetve azt is nézzük meg, hogy milyen a csempe, a falfesték, illetve az egyes berendezések kinézete. 
 
Ezek a kiegészítők napjainkban minden igényt képesek kielégíteni, hiszen számos árnyalatban kaphatóak. Ami pedig a méreteket illeti, érdemes előre lemérni, hogy mi a maximum nagyság, ami még kényelmesen elfér a padlón. Léteznek kisebb és nagyobb változatok, amik sokkal egységesebbé varázsolják a helyiséget.
 

Természetes alapanyagú termékek

 
Manapság már a padlószőnyegek kapcsán sem kell kompromisszumot kötni, ami a minimál és natúr stílus kedvelőit illeti. Létezik számos, bambuszból, illetve parafából készült megoldás, azonban ne feledkezzünk meg a régóta kedvelt pamutról sem, amelynek szintén megannyi előnye van. Ez a változat ugyanis rendkívül rugalmas, könnyen tisztítható, jól bírja a fürdőszoba megpróbáltatásait, ráadásul nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezik.
 
A webáruházunkban megvásárolhatóak padlófilcek, illetve többféle színben kaphatóak padlószőnyegek is. A Drops 084 D egy rendkívül vidám és mozgalmas mintázattal ellátott darab, amely 100% poliamidból készült. A 4 milliméter vastag, filc hátoldallal ellátott modell akár a padlófűtéssel ellátott helyiségben is alkalmazható. Ott van továbbá a sokkal egyszerűbb színben készült Alaska, ami egy lágy ívelésű és mintázatú, nagyon kedvelt padlószőnyegünk. Ez a kivitel nemcsak kellemes és puha, hanem komfortos is, nemcsak a láb számára, hiszen ezen ülve akár egy filmet is kényelmesen megnézhetünk. A 10 milliméter vastag, textil hátoldallal gyártott típus tehát remek választás például a nappaliba, illetve a hálószobába egyaránt. 
Tovább  

Legtöbbet eladott

1.
Padlófilc, Malta 702 DK Rood
Padlófilc, Malta 702 DK Rood

Szélesség: 4m |Vékony filc ragasztott hátoldallal.|Legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldás rendezvényekre, kiállításokra, ...

Ára: 1.190 Ft/m2
2.
Padlófilc, Malta 900 Antracit
Padlófilc, Malta 900 Antracit

Szélesség: 4m |Vékony filc ragasztott hátoldallal.|Legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldás rendezvényekre, kiállításokra, ...

Ára: 1.190 Ft/m2
3.
Padlószőnyeg, Zenith 050
Padlószőnyeg, Zenith 050

Szélesség: 4 méter|Starpabíró, könnyen porszívózható, padlófilc, ragasztott hátoldallal. |Kíváló nagy igénybevételű edzőtermekbe, ...

Ára: 2.090 Ft/m2
4.
Padlófilc, Malta 901 szürke
Padlófilc, Malta 901 szürke

Szélesség: 4m |Vékony filc ragasztott hátoldallal.|Legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldás rendezvényekre, kiállításokra, ...

Ára: 1.190 Ft/m2
Még több   
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés