Zuhanykabin - Zuhanykabinok

...
Rendezés:
Termék/oldal:   / oldal

Zuhanykabinok

 
A fürdőszoba felújítása során az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen zuhanykabint érdemes választani. Mivel ez egy olyan berendezés, amit nem egy-két évre szerelünk be, így nem árt alaposan átgondolni, hogy milyen típust is szerzünk be.
 
Webáruházunkban szerencsére számos különlegességet találni, amelyek bármely otthonban jól mutathatnak. Legyen szó Aqualife, Ravak, esetleg Wellis gyártmányról egyaránt, itt kizárólag minőségi darabokat találni. Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon és megrendelni a legjobban tetsző és a helyiséghez illő zuhanykabintípust. 

 

Zuhanytálcás vagy tálca nélküli kabin a jobb választás?

 
Kardinális kérdés szokott lenni a fürdőszoba tervezésénél, hogy vajon zuhanytálcás vagy éppen anélküli típust válasszunk. A legtöbb változat azonban akár tálca nélkül is elhelyezhető, így egy sokkal esztétikusabb és elegánsabb helyiséget hozhatunk létre. Amennyiben azonban emellett döntünk, mindenképpen érdemes szakemberrel egyeztetni, hiszen nem minden helyre szereltethető be tálca nélküli zuhanykabin, hiszen a víz elvezetése megfelelő kialakítást igényel. Ebben az esetben ugyanis például a szifont teljes mértékben a padlóba kell süllyeszteni. Ez egy családi házban nem szokott gondot okozni, azonban társasházak esetében jelenthet némi akadályt. Emellett olyan padlólapot kell lerakni, amely csúszásmentes, hiszen ellenkező esetben sok baleset érhet bennünket zuhanyzás közben. 
 
A zuhanytálca nélküli zuhanykabinok esetében ráadásul vízszigetelést is alkalmazni kell. Emellett fontos a megfelelő mértékű lejtés, hiszen a víz csak így tud teljes mértékben távozni. Ellenkező esetben nemhogy eláraszthatjuk a helyiséget, de a túl kemény víz foltot hagyhat a padlón. 
 

Zuhanytálcás zuhanykabinok

 
Dönthetünk természetesen úgy is, hogy tálcás megoldás mellett voksolunk. Szerencsére ez a típus többféle anyagból készülhet, így rengeteg választási lehetőségünk van. Legyen szó például SMC, akril, esetleg műmárvány kivitelről egyaránt, webáruházunkban mindegyikből bőven van készleten. 
 
Ami a kialakítást illeti, a szögletes kabinok esetében nemcsak a méret a fontos, hanem annak elhelyezése is. Az még rendben van, hogy az adott sarokban bőven elfér a választott berendezés, azonban veszélyes lehet, ha az túlzottan kiáll és nem férünk hozzá kellőképpen. A legjobb azonban, ha ugyanattól a márkától szerezzük be mind a tálcát, mind a kabint. 
 

A zuhanytálca legfőbb előnyei

 
Annak, ha valaki zuhanytálcát választ, rengeteg előnye lehet, hiszen ez a változat rendkívül könnyen beépíthető. Emellett a lakás kialakításának megfelelő alacsony vagy magas tálcát is ki tudunk választani. Amennyiben utóbbi mellett voksolunk, akkor ennél a modellnél az előlap lepattintásával még a szifonhoz is könnyen hozzá tudunk férni. Ami pedig a tisztítást illeti, az antibakteriális anyaghasználatnak köszönhetően a karbantartásuk is rendkívül egyszerű.
 
Milyen legyen a zuhanykabin alakja és az ajtó nyílása?
 
Jelenleg kétféle kivitel közül lehet válogatni. Az egyik és talán az egyik legkedveltebb az íves berendezés, a másik a szögletes, amelynek szintén megvannak a maga előnyei. Míg az előbbi kevesebb helyet foglal el, addig utóbbi jóval nagyobb térrel rendelkezik, ezáltal bárki könnyedén elférhet benne. 
 
Az ajtó kapcsán pedig vannak a kabin síkjában elcsúsztathatóak és kifelé nyíló verziók egyaránt. Előbbi kevesebb helyet foglal el a térből és olcsóbb is, azonban utóbbi a zsanéros megoldás miatt jóval tartósabb lehet.

Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles termékpalettánkon és kiválasztani a tökéletes zuhanykabint otthonra! 
Tovább  

Legtöbbet eladott

1.
Zuhanykabin, Wellis Quadrum 90x90x190 szögletes WC00482
Zuhanykabin, Wellis Quadrum 90x90x190 szögletes WC00482

Wellis Quadrum szögletes zuhanykabin| 6mm vastag biztonsági üveg | polrozott profil | rozsdamentes tartókonzol | króm fogantyű | ...

Ára: 151.900 Ft/db
Megtakarítás: 8 001 Ft
2.
Zuhanykabin, Ravak Blix BLCP4-80 krómhatású+Trans. 3B240C00Z1
Zuhanykabin, Ravak Blix BLCP4-80 krómhatású+Trans. 3B240C00Z1

Üveg betétlemez és megbízható rendszer, ez minden amire szüksége van a hosszútávú elégedettséghez | Formájának köszönhetően ...

Ára: 198.810 Ft/db
Megtakarítás: 22 090 Ft
3.
Zuhanykabin, Ravak Blix BLCP4-90 krómhatású+Trans. 3B270C00Z1
Zuhanykabin, Ravak Blix BLCP4-90 krómhatású+Trans. 3B270C00Z1

Üveg betétlemez és megbízható rendszer, ez minden amire szüksége van a hosszútávú elégedettséghez | Formájának köszönhetően ...

Ára: 205.650 Ft/db
Megtakarítás: 22 850 Ft
4.
Zuhanykabin, Aquatrend Quick 331-99 90x90
Zuhanykabin, Aquatrend Quick 331-99 90x90

Méret: 90x90x190 cm | extra gyors telepítésű, csavarmantes keret technológiával ellátott, innovatív kategóriájú, szögletes, rollers ...

Ára: 123.490 Ft/db
Megtakarítás: 6 501 Ft
5.
Zuhanykabin, Aquatrend ZenX 631-88 80x80
Zuhanykabin, Aquatrend ZenX 631-88 80x80

Méret: 80x80x190 cm | szögletes, rollers zuhanykabin | magas minőségű, krómozott aluminium váz | 6 mm vastag, edzett, átlátszó üveg, ...

Ára: 132.990 Ft/db
Megtakarítás: 7 001 Ft
Még több   
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés