Szállítási és fizetési feltételek

1. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
 
A házhoz szállítást a Full-Gold KFt. saját maga vagy megbízásából a CS80 Kft illetve a Magyar Posta Zrt végzi.

A pontos szállítási költségeket és a házhoz szállítás időpontját a Full-Gold Kft. telefonon vagy e-mailen keresztül minden esetben előzetesen egyezteti Önnel ezért arra kérjük, olyan elérhetőségeket adjon meg, amin napközben elérhetjük.

A Futárszolgálat illetve a Posta az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.
 
A szállítás minden esetben az első zárható ajtóig történik a lakásba történő beszállításról a vevőnek kell gondoskodnia. 

Szállítási díjak:
 
A termékek szállítása súly alapon történik.
 
Ha több terméket rendel a rendszer a termék súlya alapján kikalkulálja a szállítási költséget. Ahhoz, hogy pontosan lássa, hogy mennyi a rendelendő termékek szállítási költsége nem kell mást tennie, mint ezeket a termékeket belerakni a virtuális kosarába. Ha a kosárban van minden termék az alábbiak szerint látni fogja a szállítási költséget:
 
 
A szállítást csak háztól-házig vállaljuk. A termékek lakásba történő beviteléről a vevőnek kell gondoskodnia!
 
2. FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Fizetés
Fizetni az alábbi módokon lehet:
  •  utalással történő fizetés - a vásárló banki átutalással fizeti ki a terméket. A megrendelés után átutalásos számlát állítunk ki, melyet elküldünk a megrendelőnek, ennek alapján a vásárló a Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12050002-01028451-00100002 számlaszámra átutalja a termék ellenértékét, amint a beérkezésről a banktól értesítést kapunk felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot, és egyeztetetés után kiszállítjuk a terméket a kért címre.
  • készpénzzel történő fizetés - A vásárló a  teljes összeget a kiszállításakor fizeti ki a futárnak. A kiszállított termék kifizetését átvételi elismervényen kell dokumentálni, amit aláír a megrendelő és a futár is. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni
 
Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. 
Az árak Magyar forintban értendők melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatást nem igényelt, abban az esetben a megrendelt terméket a Mozaik Kerámia Szaküzletben  (5000 Szolnok. Tószegi út 11.) átveheti, amikor is a helyszínen az átvételkor kell a számla végösszegének megfelelő ellenértéket átadni.

Házhozszállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak illetve postának fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad.

Ön minden esetben postai úton részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Mozaik Online Áruháztól.

Oldal újratöltése ...
MégsemMentés