Egyéb - Medence

...
Rendezés:
Termék/oldal:   / oldal

Medence

 
Manapság egyre többen vásárolnak maguknak otthonra is jakuzzit, amely kellemes kikapcsolódást tud nyújtani egy hosszú nap után. Nem véletlenül tartunk a webáruházunkban megannyi különféle Wellis medencét, amelyek kínálata igencsak széles.
 
A szakértő munkatársaink segítségével sokkal könnyebb lesz kiválasztani azt a modellt, amely a család számára a legmegfelelőbb típus. Legyen szó merev falú kinti medencéről, esetleg beltérre helyezhető masszázsmedencéről, esetleg egy Wellis jakuzziról egyaránt, nálunk szinte minden megtalálható, amire szükség lehet. 

 

Melyik gyártó medencéje a legjobb választás?

 
Napjainkban már rengeteg gyártó foglalkozik jakuzzi gyártásával, azonban a webáruházunkban a Magyarországon és Európában is vezető cég, a Wellis termékei kaphatóak. A prémium partnerünk egyedülálló kedvezményeket és lehetőségeket kínál arra, hogy mindenki találhasson magának megfelelő masszázsmedencét, esetleg kintre helyezhető családi medencét egyaránt. A vállalat kettő helyszínen, évente nagyjából 15.000 medencét állít elő, ezáltal bárki hozzájuthat minőségi változathoz. 
 

Mekkora jakuzzit vagy medencét érdemes beszerezni?

 
A márka mellett jelentős szerepet kap a választás során a méret is. Elsősorban mindenképpen érdemes felmérni a család igényeit, gondoljuk át azt, hogy hányan és milyen időközönként fogjuk azt használni. Az sem elvetendő szempont - főként a jakuzzi kapcsán -, hogy mekkora hely áll rendelkezésre annak tárolására. Felesleges kiadás egy nagyobb medence, amely kihasználatlansága miatt plusz költségekbe kerül. Azonban például egy kisebb változat egy méretes család vagy baráti társaság esetén kevésnek bizonyulhat.
 
Amennyiben már előre tudjuk, hogy csak a párunkkal szeretnénk használni az adott modellt, akkor elegendő lehet a 2-3 személyes berendezés. Azonban, ha akadnak esetek, amikor baráti összejövetelt szervezünk, ahol a központban a medence van, akkor kompromisszumos megoldásnak bizonyulhat az 5-6 fős kivitel. 
 

Mire számítsunk, ha otthon üzemeltetünk jakuzzit?

 
Érdemes továbbá átgondolni azt is, hogy a medence működtetése havi költségekkel jár, tehát van-e lehetőségünk arra, hogy azt folyamatosan karban tudjuk tartani. A jakuzzira költött havi keretbe beletartozik a víz szűrése, annak fűtése, illetve a vegyszerek egyaránt. Egy kisebb változat esetében, ahol hetente csak 2-3 alkalommal vesszük igénybe nagyjából egy órára, akkor annak fenntartása még a 10.000 forintot sem éri el.
 
Ugyanez egy 5-6 személyes modellnél már meghaladja ezt az összeget. Ebbe azonban nemcsak az áram, hanem a víz kezelése, illetve a masszázs használata is beletartozik. Azonban fontos tudni azt, hogy a jó szigetelés és a thermotető beszerzése további összegeket spórolhat meg a számunkra. A Wellis márka termékei azonban hőszigetelt burkolattal rendelkeznek, ezáltal jóval kevesebbet kell költenünk ezekre az elemekre. 
 
Mit érdemes megtenni, mielőtt medencét választunk?
 
A vásárlás előtt érdemes előkészíteni a jakuzzi, illetve a medence helyét, hiszen így már csak össze kell azt rakni az előre kialakított helyre. A berendezések kizárólag a megfelelően előkészített helyszínre telepíthetőek vagy építhetőek be szakszerűen. Nem árt figyelembe venni a bekötési rajzot, ahol látható a szükséges kábelhossz, az elektromos áramellátás, illetve az életvédelmi relé beépítése egyaránt. 

A nálunk kapható medencék és jakuzzik mindegyikéhez alapos leírást adunk, aminek köszönhetően minden fontos tanáccsal tisztában lehetsz. Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon is kiválasztani a család számára megfelelő Wellis terméket.
 
 
Tovább  
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés