Praktikus és otthonos fürdőszoba az Ön kényelméért

2022. augusztus 15. - hétfő// M-Acryl //

Praktikus és otthonos fürdőszoba az Ön kényelméért

Fürdőkádjainkhoz számtalan terméket kínálunk, amelyek hasznára lehetnek: megkönnyítik a beépítést (pl.: kompakt vázszerkezet), dekoratívak (pl.: fa előlap) vagy épp élvezetesebbé teszik a kád mindennapi használatát (pl.: masszázsrendszerek). Népszerűek a kiegészítők között a fejpárnák, melyek még pihentetőbbé teszik a hosszú fürdőzéseket. Ismerje meg cikkünkből kádkiegészítőnket.



Trópusi fa előlapok 5-féle színben elérhetőek, és valódi, csomómentes marupa faanyagból készülnek.



A kádszegély csomag elegáns megoldás a fal egyenetlenségeinek eltakarására.
 
Kádszegély csomag
Tartalma: 2×195 cm szegély,
2 db sarokidom, 2 db végzáró idom



A levehető fejpárnával még kényelmesebben elnyújtózhat a fürdőkádjában.
 

Ha fürdőszobája berendezését, felújítását, átalakítását tervezgeti, bizonyára nagy fejtörést okoz, hogy milyen kádat válasszon. Biztosan érezte már azt vásárláskor, hogy az egyik-másik modell „majdnem tökéletes”, csak épp hiányzik belőle valami, „bárcsak ezt is tudná” és így tovább.

A kádkiegészítők gondos megválasztásával a „majdnem tökéletes” kádmodelleket tökéletessé teheti.

MILYEN „NEM LÁTHATÓ” KIEGÉSZÍTŐKRE VAN SZÜKSÉG EGY AKRIL KÁDHOZ?

Alapvető kellék a vízszintező láb és a peremrögzítő szett, amely magához a beépítéshez szükséges – az M-Acryl kádak mellé ezek ajándékba járnak. A beépítés nulladik lépése annak a megállapítása, hogy a fal egyenes-e vagy sem. Ha nem, akkor sincs gond, mert létezik kadszegély-szett, amely eltakarja az egyenetlenségeket és a kádperem feletti, vastag kiszilikonozott részeket.

 

KÁDLÁB ÉS PEREMRÖGZÍTŐ



Kádláb és peremrögzítő
Ajándékba adjuk minden M-Acryl kádhoz.
 

AUTOMATA LE- ÉS TÚLFOLYÓ SZIFONNAL

A fürdővíz elvezetéséhez mindenkép szükség van  egy le- és túlfolyó szettre (ami normál, középhosszú, hosszú és az M-Acryl Grande kádak esetében nagyon hosszú is lehet), illetve ezekhez a lefolyókhoz szifonra. Utóbbit az automata le- és túlfolyó szettekhez ingyenes tartozékként kapja, ha nálunk vásárolja meg a lefolyóját is. 



 

KOMPAKT VÁZSZERKEZET

A kád stabilitását a kompakt vázszerkezettel fokozhatja, ezt különösen nagyobb kádak, vagy fa előlapos kádak esetén javasoljuk. Mivel előre beállítjuk a sztenderd méretre és a helyszínen már csak pár perces finomhangolás történik, így a beszerelési idő gyors marad. A mai „szakemberszegény” időszakban, valljuk be ez óriási segítség.

 

HOGYAN TEHETI MÉG KÉNYELMESEBBÉ, HANGULATOSABBÁ A KÁDAT?

FEJPÁRNA

Ha szeret elnyúlva relaxálni, akkor a megfelelő alátámasztást nyújtó fejpárna szinte nélkülözhetetlen kiegészítő lesz. A választást megkönnyíti, hogy az M-Acryl weboldalán valamennyi kád mellett megtalálja a hozzáillő fejpárnák felsorolását is.

CSAPTELEP

A tökéletes csaptelep tovább fokozhatja komfortérzetét, hiszen nem mindegy, hogy kézreáll-e, nem zavarja-e a magát a fürdőzést. Az M-Acryl kádakhoz választhat peremre szerelhető csaptelepet, de úgynevezett Click-Clack kádfeltöltőt is, mely a falsík alatti csaptelepről vagy a peremre szerelt csapról is tölthető.

CLICK-CLACK LE- ÉS TÚLFOLYÓ


IGAZI FA ELŐLAP

Joggal merül fel az igény Önben arra is, hogy a kád belesimuljon környezetébe. Erre valók a kádtest alatti gépészeti elemeket eltakaró előlapok. Az M-Acryl kádakhoz akár igazi trópusi fából készült előlapot is választhat, mely természetesen vízálló. Az előlap könnyen levehető is, ez már a csaptelep bekötésénél is jól jön, de akkor is, ha hozzá kell férni a hidromasszázs-rendszerhez vagy a színterápiát biztosító mini LED-házhoz – tehát ha bármikor hozzá kell nyúlni a vízvezetékhez vagy a kiegészítőkhöz, akkor fürdőszobája nem válik csatatérré és szeretett kádja is egyben marad.

A képek csak illusztrációk. A marupa burkolatok
– a fa természetes tulajdonságai miatt – színárnyalati eltérésekkel rendelkezhetnek.



KÁDELŐLAP IGAZI FÁBÓL

Ha fürdőszobát épít vagy felújít, bizonyára elgondolkozott már azon, hogy mi teszi majd a helyiséget valóban stílusossá. Nemcsak a kerámia burkolatoknál, hanem a fürdőkádaknál az egyik legizgalmasabb irány a fa hatású burkolat a természetes forma- és színvilág jegyében. Az M-Acryl igazi trópusi fa kád előlapjaival egyedi megjelenést kölcsönözhet nemcsak kádjának, de egész fürdőszobájának.

A fahatású járólapok vagy fali csempeburkolatok már korábban is belopták a természetes anyagok hangulatát a rideg csempék és hűvös fém kiegészítők közé.

Az M-Acryl fa előlapjai azonban áttörést jelentenek abból a szempontból, hogy nem fahatásúak, hanem valóban egy Marupa nevű igazi fából készülnek.

 

MIÉRT VÁLASSZON KÁDJÁHOZ IGAZI MARUPA FÁBÓL KÉSZÜLT KÁD ELŐLAPOT? 

  • Ebben a trópusokon honos fafajtában jóval kevesebb a csomó, mint egy átlagos fában (gyakorlatilag alig van benne), szaknyelven közepes sűrűségű, csomómentes. Csak a faanyag szépségét veheti észre, egyenetlenségek, csomók nélkül.
  • Könnyen alakítható, e tulajdonságának vesszük nagy hasznát, amikor előlapot készítünk belőle. Ugyanakkor időtálló, hosszú évtizedekig nem kell lecserélni, a kádhoz hasonlóan örök darab.
  • Azért sem kell aggódnia, hogy a párás, vizes környezetben a fa elveszíti formáját. A Marupa fából készült előlapok vízállóak és nem vetemednek. Továbbá páccal színezzük, selyemfényű lakkal kezeljük.
  • A trópusi fa előlap 5-féle divatos színárnyalatban elérhető:
  1. antik fehér
  2. tölgy (natúr)
  3. klasszikus fenyő (barna)
  4. dió
  5. wenge

Melyik nyeri el a tetszését?
 

RENDELJE MEG A FÜRDŐKÁDDAL EGYÜTT!

Bár elsietni nem szabad az előlap kiválasztását, halogatni sem érdemes – abból a praktikus okból kifolyólag, hogy ha a kád bekerült, a trópusi fa előlapot utólag már nem lehet beépíteni.

A trópusi fa előlapokat minden esetben egyedileg gyártjuk le vevőinknek, 2-3 hetes szállítási határidővel. Az egyedi gyártás és a káddal közös beépítés célja éppen az, hogy az előlapok a legjobban illeszkedjenek a kiválasztott kádhoz. Ezért van az, hogy a káddal egy időben ajánlott megrendelni, mert utólag már, a fürdőszobában nem tudjuk felszerelni a speciális rögzítéseket és így az előlapot sem.

A kádhoz és a fürdőhöz illő előlap kiválasztását megkönnyíti, hogy a variációk száma gyakorlatilag végtelen. Ha kiszemelte az Önnek tetsző M-Acryl kádat, biztosan talál hozzá trópusi fa előlapot is.


VÁZSZERKEZETTEL EGYÜTT MÉG OKOSABB MEGOLDÁS 

Ha egy kompakt vázszerkezetet is rendel trópusi fa előlapos akrilkádjához, felgyorsíthatja a beépítést. A vázszerkezet, melyet sztenderd méretre beállítva szállítunk házhoz és helyben finomhangolunk, jó alap az előlapok számára is. Megoldja a kád és az előlap rögzítését, masszívan alátámasztja a fürdőkádat, gyors és pontos beépítést garantál, megkönnyíti a szerelő dolgát.




 

Máris a gyönyörűséges trópusi fa előlapokat álmodja fürdőjébe? Megértjük: ez nem fahatású anyag, hanem valóban igazi fa. A fát utánzó, „mű” burkolatok helyett igazi trópusi fáról van szó, melyet a fürdőszoba speciális igényeinek megfelelően kezeltünk, hogy sokáig élvezhesse szépségét.

Kíváncsi az egyes színváltozatokra? Az, hogy egyedileg gyártjuk le az előlapokat, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy előtte ne tekinthetné meg, hogyan is néznek ki az egyes árnyalatok.

Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?