​Praktikus és átgondolt fürdőszobatervezés Török Bernadett lakberendezővel

2021. július 26. - hétfő// Ravak.hu //

​Praktikus és átgondolt fürdőszobatervezés Török Bernadett lakberendezővel

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is. Éppen ezért a magyar fürdőszobai berendezés és kiegészítő piac meghatározó szereplőjeként segítünk a fürdőszobafelújítás előtt állóknak!
 
Négy olyan komplex fürdőszobai megoldást dolgoztunk ki, melyek átgondoltak, a mai trendeknek megfelelnek, illetve könnyen megvalósíthatóak és hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok bátran belevághassanak a felújítási munkálatokba, ezáltal igénybe tudják venni az otthonfelújítási támogatást! Ezúttal a 4,6 négyzetméter alapterületű praktikus és a legapróbb részletig átgondolt fürdőszobáról beszélgetünk Török Bernadett lakberendezővel, a szóban forgó helyiség tervezőjével.
 
- Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egy kis méretű fürdőszoba is lehet felhasználóbarát és stílusos egyszerre?
 
- A válasz természetesen igen, kellő szakértelemmel és tapasztalattal egy előnytelen adottságokkal rendelkező helyiségből is ki lehet hozni a maximumot. Erre tökéletes példa a RAVAK négy fürdőszobai megoldása is, melyek egytől-egyig felhasználóbarátak és stílusosak, függetlenül az alapterülettől!
 
- A beszélgetésünk főszereplője egy 4,6 négyzetméteres fürdőszoba, melybe Magyarország legkedveltebb RAVAK kádját választottad. Miért döntöttél a népszerű Rosa 95 kád mellett?
 
- Elsősorban a rendkívül praktikus aszimmetrikus forma miatt választottam. Ez a kádtípus félúton van a szögletes és a sarokkád között, belső tere meglepően tágas, mégsem foglal nagy helyet, kádparavánnal kiegészítve pedig akár zuhanyozásra is alkalmas lehet! Mindemellett pedig szép, íves vonalvezetése van, amely tökéletesen passzolt ebbe a fürdőszobába.
 

 
- Színvilágát tekintve ez a fürdőszoba igazán visszafogott, a fahatású burkolatválasztással pedig a kis alapterület ellenére kellemes szoba jellegű hangulatot teremtettél. Hogyan befolyásolta a szín- és anyagválasztást a fürdőszoba mérete?
 
- Kis fürdőszoba esetén mindig világos színekben gondolkodom, hiszen a visszafogott árnyalatok optikailag tágítják a teret, ezért választottam ezeket a csempéket. Azonban érdemes szót ejteni a 3D hatású dekor faliburkolatról, amely megtöri az egyszínű, világos burkolatok egyhangúságát és egy kis játékosságot, izgalmat visz az enteriőrbe.

- A fahatású padlóburkolattal pedig éppen az volt a célom, amit te is megfogalmaztál, melegséget szerettem volna vinni a helyiségbe, örülök, hogy szerinted is kellemes szoba jellegű hangulatot sikerült teremteni.
 

 
- A színek mellett vannak olyan alapszabályok, irányelvek, amelyeket fontos szem előtt tartani? Mit tanácsolsz azoknak, akik például egy panel fürdőszobát szeretnének felújítani?
 
- Nincsenek kőbe vésett szabályok, minden fürdőszoba más és más. Nekem, mint tervezőnek pedig az a feladatom, hogy az adott helyiségből a lehető legjobbat hozzam ki. Nehéz válaszolni arra, hogy mit tanácsolnék.

- Ez egy elég összetett kérdés, de talán azt emelném ki, hogy a kis méretű fürdőszobák esetén van csak igazán szükség szakértő segítségre, valakire aki a kicsiből nagyot alkot.

- Így azt tanácsolom minden felújítónak, hogy bátran kérjen segítséget és/vagy használjanak olyan, mindenki számára elérhető, ingyenes lehetőségeket, mint a RAVAK komplex fürdőszobai megoldásai, ezekből rengeteg hasznos ötletet lehet gyűjteni.
 

 
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?