Opal és Brill hátfalas zuhanykabinok

2023. március 09. - csütörtök// Józsa-Kiró Dóra //

Opal és Brill hátfalas zuhanykabinok

Önhordó (a tálcán önállóan megáll a termék), ezért nem kell a falhoz rögzíteni így a fürdőszoba bármely részén elhelyezhető, ahol a hely és vízkiállás engedi azt.

A hidromasszázs kabinok nagyon népszerűek manapság: Ilyen például a Brill 8810A és a Brill 8081 modellek. Ezek negyedköríves exclusive masszázskabinok. LED világítással, szellőző ventilátorral, 8 fúvókás hátmasszázs funkcióval és további extrákkal. Tökéletes választás egy relaxáló tusoláshoz egy hosszú nap végén. Kényelmes ülőkéjén elhelyezkedve a fúvókák segítenek ellazítani a fáradt izmokat. FM rádió és telefon fogadási lehetőség is tartozik a termék felszereltségei közé, ami igazán prémium érzést ad.

Egyszerűbb verzióban is elérhetőek ezek a típusú termékek: Ilyen az Opal 508C és Opal 509-es modellek, melyekben állítható magasságú kézizuhany, üvegpolc és krómozott leeresztőszelep is található. Opcionálisan választható hozzá a trópusi tető, amely esőztető funkciójával praktikus segítség lehet a mindennapokban.
Alacsony és magas tálcás verzióban is elérhetőek. Magas tálcája a legjobb választás kisgyerekes családoknak, ahol kádra nem volt lehetőség.

Minden hátfalas zuhany kabin, legyen szó hidromasszázs vagy egyszerűbb termékről edzett biztonsági üvegből készült. A tolóajtós zuhanykabinok görgős, két oldalra csúsztatható kabinajtóval rendelkeznek. Kiakasztható görgők biztosítják a nehezen elérhető részek egyszerű és higiénikus tisztíthatóságát.

A fentebb említett termékekhez garantáljuk az alkatrész utánpótlást.
 
A hátfalas kabinok ma is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen praktikus és esztétikus kialakításukkal minden fürdőszobában tökéletesen megállják a helyüket.

 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?