Milyen fürdőszoba divatokra számíthatunk 2020-ban?

2020. február 21. - péntek// Bíró Zoltán //

Milyen fürdőszoba divatokra számíthatunk 2020-ban?

Szabadon álló kádak:
Idén sokan jósolják, hogy a szabadon álló kádak elterjedése tovább tart. Az biztos, hogy különleges látványvilággal rendelkeznek, hiszen egyszerre képviselik a modern és a retro hangulatot is. Egy valami tuti: a megfelelő dizájn kiválasztásával minden fürdőszobát különlegessé tehetünk az ilyen típusú kádakkal, nézzük meg mennyire letisztult és elegáns a Wellis Oval modellje.


Természetes színek:
A helyzet változatlan ebben a tekintetben az eddigi évekhez képest. A természetes színek továbbra is könnyen dominálhatnak bármilyen típusú fürdőben. Még egy átlagos fürdőbe is becsempészhető ezekkel a színekkel a „Spa” hangulat. Érdemes lehet tehát fontolóra venni a használatukat, ha felújításban gondolkozunk.
Kép forrása: www.maisonvalentina.net

Semleges árnyalatok az elegancia jegyében:
Felejtsük el a meleg, élénk színeket. Itt a kontrasztok és a semleges árnyalatok dominálnak. Sokan talán kicsit ridegnek, hűvösnek találhatják ezt a fajta a stílust, de a kedvelőin biztosan végig fut a libabőr, ha meglátnak egy ilyen szépen, esztétikusan berendezett elegáns fürdőt.
Kép forrása: decorationidea.net

Egyszínű, de mégsem:
Ugyanazon szín, különböző árnyalatival is varázslatossá tehetjük fürdőnket. Véleményem szerint ez nem egyszerű feladat, de ha valakinek van érzéke hozzá, akkor biztos, hogy egy varázslatos fürdőszobát fog alkotni. Ha szeretnénk még jobban feldobni, akkor fehér vagy króm színű zuhanykabint érdemes beszereznünk.
Kép forrása: www.atlasceramics.co.uk

Amiben mindenkinek egyezik a véleménye: Fekete
Fekete keretes zuhanykabinok, zuhanyajtók, fekete szabadon álló kádak, fekete csaptelepek, zuhanyfejek és kiegészítők. És hogy miért is lesz menő a fekete? Mert három fajta stílushoz is passzol: modern, minimalista vagy a loft. A Radaway Nes Black zuhanykabin egy tökéletes választás.
Kép forrása: https://www.houzz.com

A sose múló aranyláz:
Van, ami változatlan és ez az arany díszítés. A fehérhez még mindig tökéletes passzol ráadásul, ha esetleg Retro stílusú fürdőszobát szeretnénk, akkor egyértelműen kihagyhatatlan eleme lesz a fürdőnknek.
Kép forrása: www.mydomaine.com

Perem nélküli zuhanyajtó, avagy a Walk-in:
Ez a fajta stílus azoknak kedvezőbb, akik szeretik az egyszerű, letisztult formákat. A legszebb hatást, úgy érhetjük el, ha nem építjük zuhanytálcára, hanem „csak” padlóra telepítjük. Még ha mellé csapunk egy fekete zuhanypanelt, akkor zuhanyzás közben átélhetünk egy tökéletes wellness élményt is. Tökéletes modell az Aquatrend W10 Walk-in.


Vissza a természetbe:
Nem csak a nappalik nagy divatja a természetes hatás és a természeti formák használata. Sokan fürdés közben is szeretnék úgy érezni, hogy maguk mögött hagyták a város zaját és látványát. Erre tökéletesen alkalmas, ha fa vagy trópusi mintás burkolatokból választunk. Ha tovább szeretnénk menni ezen a vonalon, akkor akár növényekkel és egyéb kiegészítőkkel is könnyen és olcsón feldobhatjuk a hangulatot. (Növényválasztás előtt mindenképpen olvassunk utána, hogy mely fajták szeretik az ilyen fajta közeget.)


De ne feledje bárhogyan is dönt, akár a listán szerepel, akár nem a legfontosabb, hogy Önnek tetsszen. Hiszen hiába divatos, ha Ön nem érzi magát otthonosan benne, akkor mit sem ér a dizájn. A fenti lista egy szubjektív, egyéni meglátáson alapul.
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?