Melegburkolatok Önnek!

2015. március 03. - kedd// Patkós Gábor //

Melegburkolatok Önnek!

1. Laminált padló

 

Manapság a padlóburkolatok népszerűségi listáján elsők között említhetőek a 

laminált padlók. Ez betudható a széles termékválasztéknak s a jól megcélzott ár-érték aránynak. A klasszikus színektől, s mintázatoktól kezdve a kortárs tónusokon keresztül egészen a modern 3D hatású laminált padlókhoz érkezünk, mindezt elérhető áron. Az imént említett érveknek köszönhetően a tapasztalat azt mutatja, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző laminált padlót, mely aztán otthonának tartós padlójává válik.


Segítünk a döntésben, látogasson el honlapunkra: tekintese meg többek között a SWISS LIBERTY CASTLE laminált padlót, vagy a KRONO RED RIVER HICKORY laminált lapot.
 

2. Parketta

A „jó öreg” parketta, mely napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. A szalagparketták rendkívül időtállóak, a gyártók akár 30 év garanciát is vállalnak termékeikre. Tartósságuk praktikumához sorolható járófelületük, mely 3-4 alkalommal újra csiszolható, alapanyaguk, mely 100%-ban valódi fa és stabilságuk, mely a 2 vagy 3 összeragasztott rétegnek köszönhető.  Ezen számos jó tulajdonságuk mellett fontos megemlíteni a vonzóan sokoldalú szín és mintázat választékot, melyet különleges fafajtáknak, s azok erezetének köszönhetünk.
 

3. Vízálló padló

A jelenkor találmánya, mely a nagyközönség tetszését abszolút elnyerte. A vízálló padló családoknak köszönhetően már fürdőszobánk és konyhánk aljzatát is burkolhatjuk fahatású padlóval. Otthonunk nagyfokú természet közelisége garantált!  Az érdeklődőket igen csak nagy választék várja, mind szín, mintázat és méret tekintetében.

Hivatkozás: IBD Magyarország hírlevele

Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?