Navigáció

Blog

Íme a 4 legnépszerűbb RAVAK slágerkád

2019. február 07. - csütörtök// ravak.hu blog //
fürdőszobatervezés vagy -felújítás legfontosabb állomása, hogy a rendelkezésedre álló alapterületet felmérve megtaláld a tökéletes szanitereket. Érdemes először a legnagyobb teret foglaló modelleket kiválasztani, amilyen a zuhanykabin és a kád. Következzen ehhez némi inspiráció a 2018-as év legközkedveltebb RAVAK kádjainak formájában, amelyek idén talán a te kedvenceid is lehetnek!

A negyedik helyezett - Rosa II


Rosa II kádunk éppenhogy csak lecsúszott a dobogó harmadik fokáról, azonban érdemesnek tartjuk bemutatni neked, hiszen egy izgalmas kialakítású szaniterről van szó. Ez a kád ugyanis a méltán közkedvelt, formavilágában a piac egyik leggyakrabban utánzott darabja. Ha igazán okos megoldást keresel a fürdődbe, a Rosa II kád jó választás lehet. Miért?

                               
  • Egyesíti a kád és a zuhanykabin előnyeit

Ha nem fér el a fürdőben külön zuhanykabin és kád, megéri olyan szanitert választani, amelyben a fürdés és a zuhanyzás is kivitelezhető. A Rosa II kádat a fürdőszoba sarkába állíthatod, ám hossza és szélessége eltér a sarokkádak méreteitől, félúton van a szögletes és a sarokkád között.

  • Kiváló zuhanyzáshoz

Egészítsd ki kádparavánnal és élvezd a széles, tágas zuhanysarkot! Ebben segít a kád kiképzése is, hiszen a zuhanyzó részén széles, lapos fenékzet és integrált ülőke található. Itt a kád felső tere akár 1 méter szélességű is lehet, garantáltan elférsz majd benne állva is!

  • A tökéletes fürdőzés ígérete

Tágas belső tér, komfortos peremrész, amelyen pihentetheted a karjaidat, miközben kényelmesen hátradőlhetsz a kád oldalának ergonomikus kialakítása miatt. Egy ilyen kádban bármikor öröm a habfürdőzés!

Termékoldalhoz kattints IDE


A harmadik helyezett - Formy kádak

A 2018-as év bronzérmeseként a Formy kádakat mutatjuk be neked. A Formy 01 és a Formy 02 koncepció egy tőről fakad. Közös jellemzőjük a modern, elegáns design, amely egyszerre látványos és letisztult, különösen a figyelemreméltó mosdópultoknak és mosdóknak, valamint a kádak eredetiségének köszönhetően.

                               


A hasonlóság mellett a két termékcsalád mégis rejt magában némi játékos különbséget. Míg a Formy 01 határozott, szögletes vonalvezetést visz végig a kollekció minden egyes elemén, addig a Formy 02-t már egy-egy íves oldalvonallal komponálták meg tervezőink. A több nemzetközi díjat bezsebelt szaniterek exkluzív designja bármilyen modern formatervezésű fürdőszobát magasabb szintre emelhet.

Termékoldalhoz kattints IDE


A második helyezett - Classic kádak
 

A bevált, szögletes formák összehangoltsága harmóniát teremt a fürdőszobában, hiszen ilyen a hagyományos kád kialakítása is. Ezen kívül miért szerették ennyire vásárlóink?

  • Elfér bármilyen fürdőszobában - Nagy méretválaszték

A Classic kádak méretválasztéka a minikádtól (120 x 70 cm) egészen a 170 x 70 cm-es modellig terjed. A rövidített hosszússágú minikád változat ideális még a legkisebb fürdőszobákba is, emellett megőrzi a nagyobb kádakra jellemző mélységet.

  • Tágas fürdőtér, kényelmes zuhanyzás

A Classic kádak finom pereme, a lapos kádfenék és a lejtős oldalfal egyaránt garantálja a tágas belső teret és a kellemes habfürdőzést. A kád ezen kívül merőleges falaival és sima felületével megkönnyíti a zuhanyzást, amely kádparavánnal kiegészítve még komfortosabb.

                               
Termékoldalhoz kattints IDE

Az első számú slágerkád - Vanda II

 

2018 abszolút győztese a Vanda II kád, amely méltán nyerte el az aranyérmet összesített, éves rangsorunkban. Nagyon sokan szavaztak bizalmat ennek a rendkívül praktikus kádnak, amely háromféle méretben érhető el. Az öntött akril kádból beszerezhetsz 150, 160 és 170 x 70 cm-es modellt is, igazodva a fürdőszobád méretéhez. A kád népszerűségének egyik fő oka, hogy mindkét oldalán komfortos kartámaszok találhatók, amelyek megkönnyítik a kádból való biztonságos kilépést és a habfürdőzés közbeni olvasást is. A kényelem -könyvvel vagy anélkül - garantált!

                                   

A kád további előnye az univerzalitása, hiszen egyszerűen kiegészíthető a megfelelő kádparavánnal, így a családban mindenki megtalálhatja a számításait, legyen szó kiadós fürdésről vagy rövid, frissítő zuhanyzásról. Vajon megőrzi előkelő pozícióját ebben az évben is? Ez rajtad is múlik! ;-) Te melyik kádat választanád?

Termékoldalhoz kattints IDE
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék