Egyedi fürdőszobát, konyhát szeretne? Fejezze ki magát dekorlapokkal!

2016. december 29. - csütörtök// mozaikkeramia.hu //

Egyedi fürdőszobát, konyhát szeretne? Fejezze ki magát dekorlapokkal!

Ha kiválasztottuk az ízlésünknek, és a fürdőszoba, konyha hangulatához leginkább megfelelő burkolatot, itt az idő „magasabb fokozatra” kapcsolni, és ízléses változatosságot vinni a csempébe, padlólapba. Bejegyzésünkkel segítünk eligazodni a különböző dekorlapok világában!

Dekorcsempe
Dekorcsempe kategóriánkba több száz, változatos méretű, színvilágú csempe tartozik, a változatosságot azonban leginkább a grafikák sokszínűség adja, mely a nonfiguratívtól kezdve a virágos ornamentikán keresztül, a kávésig- gyümölcsösig terjed. Nem is érdemes tovább részletezni: látogasson el a kategória aloldalára, és győződjön meg saját szemével dekorcsempe kínálatunk sokoldalúságáról!

Dekorcsempe betét
Az egyhangúság feloldására kiváló eszköz a többféle módon (pl. akár 45°-ban elforgatva) felhelyezhető dekorcsempe betét. A többnyire vörösagyagból készült elemek a fürdőben és a konyhában is jól mutatnak, matt és fényes típusban egyaránt. Pontos felhelyezésükhöz mindenképp szakember közreműködését javasoljuk, mert a burkolatba hanyag módon beillesztett betétek rendkívül zavarják az arányossághoz szokott szemet! 

Dekor
A magyar Valore gyár dekorlapjaira az első osztályú minőség és az esztétikus nyomatok jellemzőek. Az új márka termékei kifejezetten jó ár-érték arányt képviselnek a magyar piacon, ezért érdemes velük megismerkedni! A Valore Garden Tropic Dekor például egy több elemből álló dekoráció a márkától.

Listello
Listello-nak általában a különleges grafikával, nyomattal ellátott, téglalap alakú dekorlapokat, díszcsíkokat szokás nevezni, melyek határoló- és választóelemként változatosságot visznek a fürdőszoba vagy a konyha burkolatába.
Konyhában például rögtön a konyhapult felett javasolt élni ezzel a lehetőséggel, fürdőszobában pedig fejmagasságban. A nappaliban pedig roppant egyedi, figyelemfelkeltő megoldás a listellot a lépcsőfokok közötti sík dekorálására használni. Ez persze főképp kőlépcsők esetén valósítható meg. Kínálatunk jelenleg több mint 600 fajta listello elemet tartalmaz, így a választás szabadságát mindenki magának érezheti!

Mozaik
Nevünkhöz méltóan, a mozaiklapok sem maradhatnak ki a kínálatunkból: a többféle színben, illetve azok ízlésesen összeállított árnyalataiban kapható mozaiklapokkal elegáns környezetet alakíthatunk ki a fürdőszobában és a konyhában egyaránt. Az egyenként csomagolt, 30×30 cm-es lapokat csak beltéri burkolás céljára javasoljuk! Az Aita Stratum elegánssá, míg az Aita Moroccan vibrálóan vidámmá varázsolja a hangulatot.

Padlódekor
Hogy a padlólapok se maradjanak ki a jóból, több mint 70 féle padlódekorálásra alkalmas burkolatelemmel szolgálunk az érdeklődők számára. Magukkal ragadó bordűrök és díszcsíkok várják, hogy felfedezze őket!
 
Ha tetszett bejegyzésünk a dekorlapok sokszínűségéről, ossza meg ismerőseivel is!
 
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?