A tükör a fürdőszoba lelke

2023. március 30. - csütörtök// Józsa-Kiró Dóra //

A tükör a fürdőszoba lelke

Nem is gondolnánk, de a fürdőszobánk egyik legfontosabb eleme a tükör. Nem csak funkcionális, de esztétikai szerepet is betölt. Növelik a térérzetet és dekorációnak is tökéletesek.
Manapság számos stílusban és kivitelben elérhetőek, így bárki megtalálhatja közöttük a hozzá és otthonához leginkább illőt.

A tükrök méret, forma, stílus és anyag szempontjából is végeláthatatlan lehetőségeket kínálnak.



Választhatunk egyszerű laptükröket, mint az Arezzo design Sote  vagy olyat, ami polccal ellátott, mint az Aqualine Beta. Ezeken apró használati tárgyainkat helyezhetjük el. A kínálatban fellelhetőek még olyan tükrök is, amik szekrénnyel vannak kombinálva, vagy tükrös szekrények. Itt praktikus tároló helyet kapunk, ahol elhelyezhetjük azokat a pipere holmijainkat, amiket nem szeretnénk szem előtt tartani. A fürdőszobánk ezáltal mindig rendezett benyomást fog kelteni.


 
Az egyik legnépszerűbb típus a modern keret nélküli fali tükör, mely különböző formákban elérhető. Ezáltal nem kell aggódnunk, ha a tükör útjába esik egy ablak, hiszen tudunk olyan formát választani amivel ez kiküszöbölhető. Szépen beleolvad környezetébe, ezzel is nagyobb térérzetet biztosítva. Nagyszerűen illik a modern, minimalista fürdőszobák világába.



A kerettel rendelkező fürdőszobai tükrök is újabb teret adnak egy igazán stílusos enteriőr kialakításához. Rengeteg alternatíva és anyag közül választhatunk. Legyen szó modern, vagy klasszikus fürdőszobáról. Tökéletes választás lehet például a Sapho Pride kerek tükör.


 
A modern fali tükrök lehetnek akár okosak is. Különböző extra funkciójukkal egyszerűbbé téve a mindennapokat. Ilyenek például a beépített led világítás és a párátlanító funkció is. De választhatunk olyat, ami tartalmaz hőmérséklet mérőt, sőt akár hangszórókat is.



A fürdőszobai tükör méretének kiválasztásakor fontos szem előtt tartanunk, hogy mekkora tér áll rendelkezésünkre, illetve milyen funkciót szánunk neki. Ha sminkelésre és borotválkozásra szeretnénk leginkább használni, akkor elegendő egy kisebb méretű tükör. Viszont, ha öltözetünket is ebben szeretnénk ellenőrizni, akkor mindenképpen egy nagyobb tükörre lesz szükségünk.


 
Elhelyezésüknél természetesen a kényelem a legelső szempont, ám ha több ember is használja, akkor mindenki igényeit fontos figyelembe venni.
A tükrök fölé vagy mellé érdemes fényforrást elhelyezni, ha azt a tükör önmagában nem tartalmazza. Célszerű minél több lámpatestet elhelyezni, melyek azonos fényerősségűek. Törekedni kell arra, hogy az arcon minél kevesebb árnyék alakulhasson ki.



Bármilyen stílusú és típusú tükörre esik a választásunk funkcionalitását és küllemét össze kell hangolnunk a saját igényeinkkel és a fürdőszobánk többi elemével is. Így teremtve egy igazán harmonikus, esztétikus és otthonos légkört.
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?