A természetes hatású, prémium laminált padlókról

2017. február 14. - kedd// mozaikkeramia.hu //

A természetes hatású, prémium laminált padlókról

Azt már egy korábbi bejegyzésünkben bemutattuk, miért a laminált padló a melegburkolatok aktuális sztárja. Könnyű vele dolgozni, és a kiváló ár-érték arányának hála, már kis beruházással látványos változásnak lehetünk szemtanúi. Lássuk, mivel nyújtanak még ennél is többet a rusztikus hatású laminált padlók!  
Ha úgy érezzük, emelnénk valamelyik helyiség „rangját”, vagy a lakásba hazaérve már-már unalom fog el minket, a bútorzat lecserélése helyett egyszerűen váltsunk burkolatot! A prémium kategóriás, természetes hatású laminált padlók gyakorlatilag a fapadlók és szalagparketták élethű másai, viszont jobban ellenállnak a környezeti hatásoknak.
Gyakran strukturált felülettel, és rendkívül természetes dekorképpel rendelkeznek. Ennek az a titka, hogy a készítéskor a padló mintáját jóval ritkábban ismétlik – hisz’ gondoljunk csak bele, a természetben sem fordul elő két teljesen megegyező erezetű fa.

A prémium kategória (~3000 Ft/négyzetméter ár felett) a kivételes design mellett jellemzően még magasabb élettartamra is garanciát nyújt. A rendkívül kemény (HFD) alapanyagnak köszönhetően ezek a laminált padlók „robosztusak”, jól bírják a nagyobb terhelést is. Természetesen a drágább termékek esetében is mindig figyeljünk arra, hogy a helyiség forgalmának megfelelő kopásállóságot válasszuk ki!

Sötét árnyak: fókuszban a laminált padlók színe
Két árnyalatot emelnénk ki az aktuális trendek közül: a wenge fa színei a barna és a fekete közötti spektrumon találhatóak – a komoly, elegáns, mégis korszerű lakberendezés méltó kiegészítői (a bézs bútorokkal, textíliákkal felülmúlhatatlan párost alkotnak!). Sikerterméknek számít a Krono Kyoto Wenge: jó alapot nyújt a minimál stílusú berendezéshez. Praktikusságát mi sem bizonyítja jobban, hogy magas, 32-es kopásállóság mellett vízálló kialakítás is jellemzi.  
A közepes sötétséget kedvelők számára az Atlantic10 nedvességálló Tabac Tölgy színt ajánljuk. A Krono Bolivian Walnut nevű padlókülönlegessége az esztétikus kidolgozottság mellett az ütés-, nyomás-, és kopásálló jellemzőkkel is dicsekedhet.
Fedezze fel laminált padló kínálatunkat!
Laminált padló kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy mind a lakossági, mind a közületi célra tervezett burkolatok a magas minőségi, valamint lakberendezési szempontoknak is megfeleljenek.
Ha a lerakáshoz a padló színével megegyező szegélylécet, vagy épp fóliát rendelne, látogasson el kiegészítőink közé!
Tetszett bejegyzésünk a laminált padlókról! Ne felejtse el megosztani ismerőseivel!
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?