4 kreatív és olcsó dekorötlet a fürdőbe

2017. január 19. - csütörtök// mozaikkeramia.hu //

4 kreatív és olcsó dekorötlet a fürdőbe

Unja már, hogy esténként mindig ugyanabban az egyhangú fürdőben tölti pihenésre szánt idejét? Összegyűjtöttük pár tippet, melyek segítségével már fillérekből felfrissítheti a vizes blokkot!

Váljon a radiátor is a dekoráció részévé!
Ne kerteljünk: rengeteg fürdőben még a régi idők avítt radiátora éktelenkedik, ami bizony jócskán rányomja (nyilván előnytelen) bélyegét az összképre. Ám ahelyett, hogy szégyenkeznénk miatta, fordítsuk a javunkra a helyzetet: válasszuk ki a lehető legőrültebb színt, amit még jó szívvel el tudunk viselni (hosszú távon is), majd vegyük kézbe az ecsetet, meg a festékes vödröt. Pingálásra fel!
Párosítsuk hozzá a fürdőszobai kiegészítők színét, és kész is a fiatalos retro fürdőszoba! Ha viszont mégis inkább lecsrélnénk egy extrémebb darabra akkor válasszuk a Sapho Carisma radiátort.

Fürdőszobai fények: miért ne gondolhatnánk újra?
Dobjuk fel a fürdőszobai világítást pofonegyszerűen: cseréljük le a megszokott fém falikarokat mozgatható típusra. Hozzávalók: két elegánsabb (pl. íróasztali) lámpa, valamint két ügyes kéz. Külföldön ez egyébként egyre inkább elterjedő trend, hiszen a tükör felett kiváló szolgálatot tesz.

Helykihasználás és tárolás kreatívan
Ha szűkös a hely, minden négyzetméter számít! Használjuk fel a WC feletti területet tárolásra sínek és felakasztható rattan kosarak segítségével. A fürdőszoba bútor ajtajának belsején, vagy épp az ajtó felett további tárolási lehetőségek bújnak meg!
Ha más lehetőség már végképp nem maradt, a fürdőben azonban egyre inkább eluralkodik a káosz, érdemes a falba kőműves segítségével mélyedést süllyeszteni, abban pedig polcokat kialakítani.

Növények a fürdőszobába? Miért is ne…!
A nappalihoz vagy a hálószobához képest a fürdőszoba méltatlan módon kiszorul a dekoráció célpontjául vett helyiségek köréből. Érthetetlen módon, hiszen reggelek és esték jelentős részét töltjük a vizes blokkban.
Nem kell rögtön festményekért vagy dísztárgyakért futni! Már egy stílusosabb váza is (benne friss virággal) is jócskán hozzátesz a fürdő hangulatához. Vagy ott van például a bambusz, mely kifejezetten szereti a párás levegőt, így fürdőszobai felhasználásra kifejezetten ideális. Párakedvelő növény még a páfrány, az orchidea és a borostyán is – kúszónövény révén, utóbbival a merészebbek könnyedén esőerdő hangulatot teremthetnek a legegyhangúbb fürdőben is!
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?