AqualifeB kabinok a készlet erejéig akár 50% kedvezménnyel. Ne maradj le a hónap legnagyobb kedvezményéről. Akciós időszak: 05.20-05.31
Bővebben

Wellis zuhanykabin, csaptelep, jakuzzi, zuhanypanel, infraszauna

Ha zuhanykabin, csaptelep, jakuzzi, kád, infraszauna vagy zuhanypanel kell válassza a Wellist. A Wellis kínálatában sok újdonsággal, praktikus fürdőszobai megoldásokkal találkozhatunk. A ... Bővebben »

Ha zuhanykabin, csaptelep, jakuzzi, kád, infraszauna vagy zuhanypanel kell válassza a Wellist. A Wellis kínálatában sok újdonsággal, praktikus fürdőszobai megoldásokkal találkozhatunk. A fürdőszobafelújítások során sokakban megfogalmazódott már, hogy a hagyományos WC tartályt egy elegánsabb megoldással kiváltsák, viszont nem sokan vágnak bele egy falsík mögötti tartály beépítésébe. Erre a problémára megoldást nyújt a Wellis Corsica falsík előtti tartály, melyből létezik fali, illetve álló WC-hez való változat is. A másik népszerű felújítási vonal a beépített kádak cseréje térben állóra. Ehhez persze jó, ha rendelkezésünkre áll akkora alapterület, hogy a kád kényelmesen körbejárható legyen. A Wellis térben álló kádak modern formavilága nagyvonalú eleganciáról tanúskodik, és bármely fürdőszoba méltó ékessége lehet. Megújult zuhanykabin kínálatunkban éppúgy megtalálhatók a strapabíró függesztett-görgős, tolóajtós zuhanykabinok, mint a nyíló ajtós változatok, melyek kényelmes ki- és beszállást tesznek lehetővé.

mozaik Webáruház
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés