Zuhanykabin beszerelés - bízza a profikra!

2017. október 18. - szerda// Patkós Gábor //

Zuhanykabin beszerelés - bízza a profikra!

Mindannyian ismerünk valakit: barátot, havert, rokont, aki ért mindenhez, igazi ezermesternek vallja magát és váltig állítja, hogy felesleges szakembert fogadni, megbirkózik ő is a zuhanykabin beszerelésével. Az eredmények mégis katasztrofálisak. Nem érdemes kockáztatni, célszerűbb szakszervizes beépítést kérni - így a víz sem folyik el, de a pénzünk sem!

Egyedül nem megy
A zuhanykabin beépítése minden esetben kétemberes feladat. Egyedül szinte lehetetlen megfelelően rögzíteni a paneleket és az üvegajtókat. Ha kínkeserves munkával mégis sikerülne, könnyen előfordulhat, hogy a finombeállítást igénylő elemek szorulni, feszülni fognak, a görgők és csúszkák kényszerpályán mozoghatnak. Ez pedig szinte törvényszerűen kopáshoz vezet, ami az első lépés a zuhanykabin meghibásodásához vezető úton.

A rutin meg az évek
Talán első ránézésre nem tűnik nagy ördöngösségnek egy zuhanykabin beszerelése, mégis komoly szakértelmet és tapasztalatot igényel. A kényes fém és üveg alkatrészek, elemek könnyen sérülnek - a fürdőszoba többi részéről, a csempékről és szaniterekről már ne is beszéljünk!
A felkészületlen szerelő a fürdőszobában olyan, mint elefánt a porcelánboltban!

A víz az úr
A zuhanykabin beszerelésének kulcsfontosságú eleme a megfelelő szigetelés kialakítása. Ennek hiányában az esti fürdéshez az alsó szomszédnak is lesz egy-két keresetlen szava. Ráadásul a vízszivárgás saját fürdőszobánkban is komoly károkat okozhat. Érdemes tehát szakszervizre bízni a beszerelést, ha nem akarjuk eláztatni a lakást, és ezzel együtt magunkat is. A felmerülő javítási költségek ugyanis jócskán lecsökkenthetik pénztárcánk méretét.

Nem garantálhatok semmit!

De nem csak én, a gyártók sem! Pontosan ezért ragaszkodnak a zuhanykabinok szakszerű beépítéséhez - ennek hiányában eleshetünk a jótállástól!
Ha mégis inkább a „csináld magad beillesztés” mellett döntünk, bizony jelentkezhetnek költséges javítást igénylő hibák! Nem érdemes tehát spórolni ezen, mert amit nyerünk a réven, azt könnyen elveszíthetjük a vámon.
Tekintse meg zuhanykabin kínálatunkat itt, és bízza szakszervizre a beépítést a hosszú élettartam és a gondtalan használat érdekében!
Ha tetszett a bejegyzésünk, ossza meg ismerőseivel is!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?