Zuhanykabint keresel? Segítünk megtalálni.

2019. december 10. - kedd// mozaikkeramia.hu //

Zuhanykabint keresel? Segítünk megtalálni.

20 év gyártói tapasztalat, valamint több mint 90 országba történő sikeres beszállítás után végre Magyarországra is megérkezett a világ egyik jelentős zuhanykabin gyártó cége a KORRA. Főbb együttműködő partnerei a Roca, az American Standdard és a Masco, de főleg Észak-Amerikában több nagy cég (pl. Hilton) jelentős beszállítója. 4 gyárában 80.000 m2-en gyárt zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, kádakat, zuhanypaneleket.

      

Magyarországon első lépésben zuhanykabinjai North America családját mutatja be. Szortimentje az exclusive minőségtől a gazdaságos kategóriáig lefedi a hazai vásárlók igényeit, legyen az klasszikusan elegáns vagy modern minimalista. Ilyen a Korra Maria kabin is.

      

A kabinokhoz csúcsminőségű, saját gyártású rozsdamentes acél és alumínium vázakat használ, de a zsanérok, görgők, fogantyúk valamint a legapróbb elemek is prémium anyaghasználattal és kidolgozással készülnek. Az edzett biztonsági üvegek vízlepergető nanobevonattal vannak ellátva. Zuhanytálcáink erősített fémmerevítése a legnagyobb terhelésnek is ellenáll, aruk tartalmazza a lefolyó és a szifon árát. A spanyol tervezőcsapatot a gyönyörű megjelenésért és az innovációért, míg magas fokú minőség-ellenőrzés a tokéletes termékminőségért felel.

    

Tehát a KORRA zuhanykabinok, zuhanyajtók és zuhanytálcák nemcsak gyönyörűek, de rendkívül megbízhatóak és a legújabb fejlesztéseket és a legmodernebb alapanyagokat is tartalmazzák. Bízunk benne, hogy megtalálod a neked megfelelő darabot. 

Nézd meg KORRA zuhanykabinjainkat, melyeket most ingyen szállítjuk és 2 és garanciát adunk melléjük: 
https://www.mozaikkeramia.hu/ajanlat/korra.html
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?