Zuhanyfüggöny vs. kádparaván

2017. október 04. - szerda// mozaikkeramia.hu //

Zuhanyfüggöny vs. kádparaván

Akár a kényelmes kádban-ejtőzést, akár a frissítő zuhanyt preferáljuk, célszerű beszerezni egy zuhanyfüggönyt vagy kádparavánt a fürdőszobába. Egy jól megválasztott termékkel nemcsak a csúszásveszélyt háríthatjuk el, hanem a helyiséget is esztétikusabbá tehetjük. Vegyük sorra együtt a függönyök és paravánok kínálta lehetőségeket!

Olcsó, sokszínű, variálható - a zuhanyfüggöny reneszánsza
Sokan csípőből elvetik a zuhanyfüggöny beszerzésének ötletét a tusolás közbeni kellemetlen, tapadó érzetre és az esztétikai szempontokra – illetve, azok hiányára – hivatkozva. Pedig ma már modern, mutatós modellektől hemzseg a piac, melyek igazi díszei lehetnek fürdőszobánknak, mint az Aqualife zuhanyfüggöny. Mivel a zuhanyfüggöny beszerzése a pénztárcánkat sem ríkatja meg, és felhelyezése sem kíván szakértelmet, akár több, különböző stílusú darabot is választhatunk a korszerű felhozatalból, melyeket aztán kedvünkre variálhatunk. A rendkívül széles kínálatban már speciális (penészálló, antibakteriális stb.) zuhanyfüggönyöket is találunk, melyek tisztítása játszi könnyedséggel megoldható.

Milyen anyagú zuhanyfüggönyt választhatunk?
A jó öreg PVC még mindig a legolcsóbb megoldásnak számít a szegmensben. Előnye, hogy a vizet egyáltalán nem engedi át, és megnedvesített ruhával egyszerűen tisztítható. Élettartam terén ugyan teljesíthetne jobban is, de ne legyünk telhetetlenek!
A hagyományos PVC függönyök mellett az impregnált, textil alapanyagú függönyök kínálatából is szemezgethetünk. Ezek a vízlepergető típusok hosszú távon bírják a strapát, és a mosógépbe is nyugodt szívvel bedobhatjuk őket egy színkímélő programra.

Letisztult megjelenés, masszív kivitel – a paravánpártiak figyelmébe
Akik nem akarnak állandó harcot vívni (és rendre alulmaradni) az arcukra-testükre tapadó zuhanyfüggönnyel szemben, azok a kádparavánnal teret engedhetnek a komfortos tusolásnak. Esetükben is igen széles a paletta: műanyag, edzett biztonsági üveg, tolóajtós, szögletes, félköríves, harmonika-típusú, és így tovább – csak győzzünk választani! Tisztításuk jócskán körülményesebb, mint a zuhanyfüggönyöké, és magasabb árkategóriát is képviselnek, cserébe viszont tartósabbak is. Ezért elsősorban azoknak ajánljuk őket, akik hosszú távú befektetésben gondolkodnak. A megfelelő modell kiválasztásánál tartsuk szem előtt a fürdőszoba adottságait és a rendelkezésre álló teret, hogy a későbbiekben elkerülhessük a súrlódásokat – szó szerint. Legnépszerűbb darabunk az M-Acryl Edzett üveges kádparaván.
Ön melyik megoldást választaná? Nézzen szét webáruházunk zuhanyfüggöny és kádparaván kínálatában, és merítsen inspirációt!

Reméljük, bejegyzésünk elnyerte tetszését! Ossza meg bátran ismerőseivel is!
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?