Zöld utat a műfűnek!

2017. szeptember 20. - szerda// mozaikkeramia.hu //

Zöld utat a műfűnek!

A sportpályáktól a családi házakig
Kezdetben a műfűvel főként a sportpályákon találkozhattunk, azonban pozitív tulajdonságainak köszönhetően (lég- és vízáteresztő, strapabíró, költségkímélő) napjainkban már előszeretettel választják otthoni alkalmazásra is. Lássuk, miért is!

Örökzöld dekorötlet
A modern gyártási technológiával már olyan élethű műfű-burkolatok is előállíthatók, amelyeket ránézésre senki meg nem különböztetne az eredetitől, így dekorációs célokra is hasznosíthatók. Egy jól megválasztott típus meghitt és vidám hangulatot csempész a balkonra, és akár a falfelületre is felfuttatható. A zöld környezetbe a növények is remekül illeszkednek, és még a kopár belvárosi közeget is természetközelibbnek érezhetjük általa! Tökéletes választás a Viper kültéri műfű.

Kíméli a környezetet és a pénztárcánkat is
Bármilyen meghökkentő is első hallásra, a műfű alkalmazása környezetvédelmi szempontból is előnyös lehet! Az eredeti pázsit lelkiismeretes karbantartása ugyanis rendszeres öntözést, fűnyírást kíván, ami nem csupán a környezeti erőforrásokat terheli meg, de a számláinkon is megmutatkozik. A műfű ezzel szemben teljesen igénytelen: ha jó minőségű termék mellett döntünk, jelentősen csökkenthetjük kiadásainkat, és a szabadidőnkből is kevesebbet kell körülményes kerti munkálatokra áldoznunk. Jól hangzik, nemde?
Tipp: a szállítás során az összegöngyölt műfű szálai az összepréselődés miatt lelapulnak, de ez könnyedén helyreállítható a szálak ellentétes irányban történő seprésével. Ehhez a művelethez mindenképpen erős seprő-alkalmatosságot válasszunk, így a műfű gyorsan visszanyeri eredeti formáját!

Hová javasoljuk?
A sportpályák, uszodák és wellness-központok mellett a kerti medencék alá, ill. köré is praktikus alternatíva lehet – használatával nem kell a fű kopásától tartani, és ami még fontosabb: a csúszásmentes burkolatok a család minden tagja számára biztonságot nyújtanak a fürdőzés során.
Érdemes inspirációt meríteni a vendéglátóhelyektől is – a teraszra, kerthelyiségbe helyezett műfű az év egészében dekoratív megjelenést biztosít a tartalmas baráti összejövetelek helyszínei számára.
Állatbarátoknak különösen ajánlott a műfű: ha házi kedvenceket tartunk, nem kell többé attól félnünk, hogy a játék hevében tönkreteszik a pázsitot, ha azt műfűvel helyettesítjük!

Elképesztő választék
A számtalan árnyalatot, anyagtípust, formát és szálhosszúságot felvonultató kínálatban ma már mindenki megtalálhatja az igényeihez és a választott alkalmazási területhez leginkább illő burkolatot. Rövidebb szálú modellek esetén, a felületre, ahová az anyag kerül, érdemes még egy réteget lerakni, ami nemcsak a műfű élettartamát növeli meg, de az ízületeket is védi a sérülésektől, ha aktív testmozgást végzünk.
Ha Ön is szívesen megtapasztalná a műfű előnyeit, webáruházunkban most egyes modellekhez kedvezményes áron juthat hozzá! Tekintse meg termékpalettánkat!

Ha bejegyzésünk elnyerte tetszését, ossza meg bátran ismerőseivel is!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?