Tavaszi napsütés a teraszon

2016. április 28. - csütörtök// mapei.blog.hu //

Tavaszi napsütés a teraszon

3 alapszabály, amit érdemes megfogadni burkolás előtt, hogy sokáig élmény legyen a teraszra kimenni:

1. Keressük meg a legjobbat!

Mindenki tudja, hogy a terasz burkolata nagy tehernek van kitéve: a hőmérsékletváltozás, a csapadék, de még a tájolás is hatással van a járólapokra. Emiatt logikusan a „flexibilis” és „fagyálló” szavakat keressük a ragasztók feliratai között, pedig az összetétel talán mindennél fontosabb. Keresse az S1-es vagy S2-es logót, ezekkel biztosíthatja a hosszantartó minőséget. A fuga anyagán se takarékoskodjunk, ne hígítsuk, hiszen ez fontos szerepet tölt be, mivel megakadályozza, hogy víz kerüljön a járólap alá.
2. Ne siessünk! Habár a terasz burkolásánál sokkal bonyolultabb dolgok is vannak egy felújítás vagy építkezés során, adjuk meg ennek is a módját. Várjuk meg, amíg a beton kötési és szilárdulási folyamata lezajlik, csak ezután kezdjünk a burkolásnak. És itt se kapkodjunk: nem elég két-három diónyi nagyságot a ragasztóból a járólap hátoldalára kenni, igyekezzünk az egész felületet összefüggően bevonni, üregmentes ágyazatot kialakítani, hogy ne gyűlhessen össze víz a lap alatt.
 
3. Hagyjunk elég helyet!
A burkolólapok szabad szemmel nem látható mozgásban vannak, reagálnak a hőmérsékletingadozásra, muszáj nekik dilatációs helyet hagyni, hogy ne feszüljön be vagy púposodjon fel a burkolat.
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?