​A RAVAK termékek megjelenésének és minőségének titkai

2020. szeptember 04. - péntek// Ravak.hu/Bíró Zoltán //

RAVAK termékek megjelenésének és minőségének titkai

Ha fürdőszoba akkor RAVAK

A Ravaknál hiszik, hogy elsőosztályú termékek kizárólag a legjobb nyersanyagokból készülhetnek, éppen ezért kellő figyelmet fordítanak az alapanyagok kiválasztására, melyekből aztán egyedülálló technológiai megoldásaikkal megismételhetetlen fürdőszobai produktumokat gyárthatnak a felhasználók számára!

Kíváncsi vagy milyen alapanyagokból készülnek a RAVAK termékek? Tarts velünk és részletekbe menően olvashatsz az akril és az öntött márvány alapanyagokról, de még az 1,2 mm falvastagságú alumínium profilokról is, melyeket zuhanykabinjaik gyártásakor használnak!

Strapabíróak, stílusosak és ár-érték arányuk kivételes: Az akril RAVAK kádak ezért minőségiek

A RAVAK kádak könnyen formázható akrilból készülnek, így minden esetben olyan termékek kerülnek ki a gyárból, amelyek minden testalkatnak maximális kényelmet biztosítanak, harmóniában vannak a felhasználói igényekkel és stílusos megjelenésükkel a legújabb trendeknek is megfelelnek.

A hosszú fürdőzések kedvelői lesznek csak igazán hálásak az akrilnak, ugyanis az alapanyag sajátos tulajdonsága, hogy tapintásra nem hideg és a víz is lassabban hűl ki benne.(Ravak Classic II)

Ám nem csak a közvetlen felhasználóknak, de a kád beszerelését végző szakembereknek is kedvez az akril, méghozzá könnyű súlya miatt, amely egyszerű mozgatást eredményez.

A RAVAK a kádak gyártásához öntött akrillemezt használ, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül és nem reped. 

Ravak tipp: Mielőtt kádat vásárolsz, alaposan győződj meg a termék minőségéről! Tudtad, hogy akril kád és akril kád között is van különbség? Gyártástól függően kétféle típust – extrudált és öntött – különböztetünk meg! Nézd meg ezt a videót, melyben minden fontos információt megosztanak veled a témában és még törésteszteket is végeznek!



Most a Ravak élettartam garanciát vállal minden általuk forgalmazott kádra, kattints ide és tájékozódj a részletekről!
 
A RAVAK zuhanykabinok ezért bírják még az extrém terhelést is

A zuhanykabinoknak szélsőséges környezetben, a forró víz, a gőz, a hőmérséklet és a levegő páratartalmának gyors váltakozásának hatásaival szemben is helyt kell állniuk.

Éppen ezért szóban forgó termékeik 1,2 mm falvastagságú alumínium profilból készülnek, belső megerősítéssel! Ezáltal nem csak az extrém igénybevételnek, de az oxidációnak is tökéletesen ellenállnak! (Ravak Blix Zuhanykabin)

Ravak tipp: Nézd meg a videójukat, melyben szakértő munkatársuk bemutatja, hogy milyen alapanyagokból és felületkezeléssel, illetve milyen technológiával készülnek a RAVAK zuhanykabinok. Azonban ez még nem minden, egy szokatlan és látványos kísérletet is végeznek, amely egyértelműen bebizonyítja, hogy mit is jelent a RAVAK minőség!



Tudtad?  Minden zuhanykabinra és ajtóra 5 év garanciát vállalnak!

Így tökéletesek: zuhanytálcák és mosdók öntött műmárványból

Valamennyi RAVAK zuhanytálca és mosdó öntött műmárványból készül, amely őrölt dolomit és műgyanta keverékéből keletkezett kompozit anyag.

Az öntött műmárványból készült termékek porózus mentesek, szilárdak és a többi anyag viszonylatában, mint a kerámia, a lemez vagy a klasszikus márvány ellenállók a baktérium és a penész lerakodásával szemben.

A szóban forgó alapanyagból készült termékek felülete a poliészter műgyanta fehér, fénylő, rugalmas “Gelcoat” nevű réteggel van lezárva, amely könnyű tisztántartást és kellemes, meleg tapintást biztosít. 



Tudtad? A tökéletesen egyenes éleknek és szögleteknek köszönhetően – amelyeket kizárólag az öntött műmárvány tesz lehetővé – a zuhanytálcák beszerelése könnyebb, a falsíkhoz való illesztésnél minimális a fugatávolság és mozgáskorlátozottak számára kialakított fürdőszobákba is alkalmasak.


 
Bízunk benne, hogy a kínálatunkban megtalálsz mindent, amire szükséged van új fürdőszobád kialakításához! Kattints ide és fedezd fel most a magas minőségű és stílusos produktumokban bővelkedő termékpalettánkat! Ráadásul 22%-os kedvezménnyel juthatsz most minden Ravak termékhez!

Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában, kövesd a Ravakot Facebook és Instagram oldalán, illetve YouTube csatornájukon is – folyamatosan frissülő tartalommal várnak!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?