Ravak Kádak: 30 Évnyi Békés Fürdőzés

2024. április 09. - kedd// Józsa-Kiró Dóra //

Ravak Kádak: 30 Évnyi Békés Fürdőzés

Az otthonunk kialakítása során mindenki odafigyel a minőségre és a tartósságra. Különösen a fürdőszoba tervezésekor, amikor a kád a kényelem és a pihenés központjává válik. A Ravak kádak tökéletes választást jelentenek a kiváló minőség és a hosszú élettartam kedvelőinek. Ám mi teszi ezeket a kádakat még vonzóbbá? Egyszerű: 30 éves jótállásuk.



Igen, jól olvastátok! Minden Ravak kádra 30 év jótállást vállalunk. Ez nemcsak a minőség hitelesítése, hanem egyfajta békés biztosíték arra, hogy kényelmet és elégedettséget érezhess a fürdőszobádban hosszú időn keresztül.



De természetesen a jótállásnak vannak feltételei:
Első és legfontosabb, hogy az adott kádtípushoz megfelelő Ravak kádlábakat kell használni, és a telepítést a szerelési utasításnak megfelelően kell végezni. Ez az, ami megbízható stabilitást és hosszú élettartamot biztosít a kádnak.



 
Emellett fontos szabály, hogy a kádra soha ne helyezzünk csempét. A csempézésnek legalább 15 cm-re a perem alatt kell végződnie. Csak így tudjuk biztosítani, hogy a jótállás érvényes legyen, és a kád hosszú ideig szolgáljon minket problémamentesen.
 
A kádcsaptelep elhelyezése is kritikus jelentőségű kádperemre fúrt csaptelep esetén. A kád megfúrása is a vásárló saját felelősségére történik.



Ezek az előírások segítenek abban, hogy a kád és kiegészítői hosszú éveken át zavartalanul működjenek.
 
Végül, de nem utolsósorban, hangsúlyoznunk kell, hogy a Ravak kádak kiegészítő alátámasztása tilos, és a jótállás elvesztésével jár. Kizárólag a saját tartólábakkal lehet telepíteni ezeket a kádakat, hogy a megfelelő stabilitás és biztonság garantálva legyen.



Összefoglalva, a Ravak kádak 30 évnyi jótállással rendelkeznek, ami magában foglalja a minőség, a tartósság és a bizalom érzését a fürdőszobai kényelem és pihenés terén. Ez az a biztosíték, amelyre mindannyian vágyunk, amikor a tökéletes otthon kialakításáról álmodozunk.
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?