Plazma TV…? Tudunk ennél jobb ajándékot a fa alá!

2016. december 15. - csütörtök// mozaikkeramia.hu //

Plazma TV…? Tudunk ennél jobb ajándékot a fa alá!

Ha értékes, hasznos és egyben mutatós karácsonyi ajándékot keres, nézzen körül hidromasszázs zuhanykabinjaink között – összeszedtünk néhány top terméket, mely az Ön tetszését is elnyerheti.  
A 2000-es évek karácsonyi slágertermékének kétségkívül a
Plazma TV bizonyult, ám azóta a televíziózás – mint a pihenés egyik opciója – jócskán vesztett presztízséből. Helyét szerencsére az olyan termékek vették át, melyek otthoni wellness élményt, ezáltal valódi kikapcsolódást nyújtanak a felhasználók számára.

Megkönnyítjük a döntését
Jelenleg mintegy 60 darabos hidromasszázs zuhanykabin-választékkal várjuk, hogy otthonának kényelmét biztosan az Ön számára legmegfelelőbb darabbal tudja gazdagítani. 
Zuhanykabinjainkat a funkciók gazdagsága és a pénztárca vastagsága alapján foglaljuk csoportba Önnek, hogy minél egyszerűbb legyen a választás. Attól tart, hogy az Ön fürdőszobája túlságosan apró egy hatalmas kabin befogadásához? A változatos méretválaszték miatt (80*80 cm-től a 150*150 cm-ig), – ha kimondottan a „fa alá” nem is férnek be – a keskenyebb stílusú kabinok már közepes nagyságú fürdőkben is gond nélkül megtalálják helyüket.

Középkategóriás kabinok
Az elegáns, negyedköríves hidromasszázs zuhanykabinok egyik legnépszerűbb tagja a Sanimix 22.8021 Black, mely 6 masszírozó jettel, beépített esőztető zuhannyal segít a trópusok világába repülni még a legszürkébb hétfői nap végén is. Időt állóságát az üvegszál erősítéses, acélmerevítésű akril zuhanytálca adja.

Kapcsoljon magasabb fokozatra
Változatosságra vágyik? Az aszimmetrikus kialakítású, magas tálcával felszerelt Brill zuhanykabin már olyan extrákkal is büszkélkedhet, mint a 9 fúvókás hátmasszírozó rendszer, a kerámiabetétes csaptelep vagy a szellőztető ventilátor.  A beépített szifon szintén praktikus kiegészítő, hiszen megkönnyíti a lefolyó tisztán tartását.
A két méretben is kapható Brill zuhanykabin nagytestvére már párnázott ülőkét és trópusi zuhanyt is biztosít a valódi kikapcsolódásra vágyók számára. Digitális vezérlőrendszere igazán futurisztikus élményt nyújt, a beépített FM-rádió és vezetékes telefonról már nem is beszélve.

Luxus wellness szálloda benyomása otthon? Igen!
Lassacskán elérkeztünk a hidromasszázs zuhanykabinok legfelső kategóriájához. A Sanimix egyik legnépszerűbb kabinja kézi és felső zuhannyal, lábmasszázs  funkcióval és megnyerő LED-világítással várja a felüdülésre vágyókat. Ez a termék igazán impozáns látványt nyújt fekete üveghátfalai, matt króm vezetősínjei és sötétszürke oldalüvegei révén.
Kompromisszum nélküli luxus: a hátmasszírozóval, trópusi zuhannyal, panorámatükörrel, tető- és panelvilágítással, rádióval felszerelt Aqualife Brill által nyújtott élményt leginkább egy felső kategóriás autóéhoz tudjuk hasonlítani. Ózonos fertőtlenítő rendszere, párnázott kapaszkodói és beépített tusfürdőtartályai kézzel fogható luxust visznek a legszürkébb hétköznapokba is. 

3 tipp a hidromasszázs zuhanykabin beépítéséhez és karbantartásához
Ahhoz, hogy az öröm tartós maradjon, azaz a zuhanykabin hosszú távon is zökkenőmentesen tudja a ház lakóinak pihenését szolgálni, nem árt, ha néhány tanácsot megfogadunk.
  1. Sem a túl alacsony, sem a túl magas víznyomás nem tesz jót a hidromasszázs kabinoknak, ezért mindig figyeljünk a termékhez hozzárendelt, valamint a hálózati érték összeegyeztetésére! Az alacsony víznyomás értelemszerűen megakadályozza, hogy a fúvókák egyáltalán működésbe léphessenek, míg a tartós túlnyomás extrém esetben a zuhanykabin megrepedését okozhatja.
  2. A hidromasszázs kabinok, amennyivel több izgalmat rejtegetnek, annál több odafigyelést is igényelnek. Vízszűrő és a vízlágyító használata nélkül a dugulás és a vízkövesedés napi (sajnos nem garanciális) problémákat idézhet elő a kabinok esetében.
  3. Habár csábító lehet a spórolás lehetősége, a beszerelést érdemes (esetleg speciálisan hidromasszázs kabinok beépítésében) gyakorlott szakemberekre bízni.
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?