Mit kell tudni a Wellis jakuzzikról?

2020. március 13. - péntek// Bíró Zoltán //

Mit kell tudni a Wellis jakuzzikról?

Úgy szeretnénk bemutatni vásárlóinknak a Wellis medencéket, hogy kívülről haladunk a medence belseje felé, így biztosan minden fontos tudnivalót megtudnak olvasóink.

A "legtávolabbi funkció": In.Touch 2

El tudja képzelni, hogy okos készülékeiről is képes egy jakuzzit irányítani? Ha nem akkor itt lesz az ideje! Az In.Touch 2-vel ez pofon egyszerű lesz.

Ez a funkció egy medencébe beépíthető okos vezérlés, melyhez egy telefonon is futattható alkalmazás társul, így könnyedén irányíthatja medencéjét IOS (Apple) vagy Android készülékéről.

Persze felmerül a kérdés, hogy vajon miért jó, ha egy medence „okos”? Milyen értesítéseket küldhet nekünk Wellis medencénk?

A bevásárlást persze nem fogja elintézni, de minden más hasznos funkcióval rendelkezik, amiknek segítségével könnyebben karbantarthatjuk medencénk állapotát, ezzel előidézve a hosszú élettartamát.

Az In.touch 2 rendszerrel felszerelt medencék fel tudnak csatlakozni az otthoni wifi hálózatára, ezáltal távoli karbantartást biztosítanak. A Wellis szerviztechnikus csapata egy regisztráció után óriástérképen könnyen nyomon tudja követni a világon üzemelő összes Wellis medence hibaüzeneteit. Így láthatják, ha bármi meghibásodik a termékben.

 

"Miért is jó ez a medence használójának?"


Mert a Wellis csapata azonnal tud reagálni, ha hibaüzenetet kapna a medencétől. Felkeresik annak a tulajdonosát és miután megkapják a szükséges hálózati hozzáférést, egyszerűen kideríthetik a hibaüzenet okát. A legtöbb esetben üzemmód-, vagy egy vízkezelés beállítással van gond és ezt könnyedén el tudják hárítani interneten keresztül is.

A burkolatok:

Most közelebb kerülünk végre a medencéhez és megcsodáljuk kívülről. Két fajta burkolattal találkozhatunk a Wellis jakuzzik esetén az egyik a Starside (PeakLine, Everest, Kilimanjaro, Elbrus 230 jakuzzikhoz választható) a másik a Horizontside (CityLine, Malaga, Palermo, Zonza, ManhattanPeakLine, Elbrus jakuzzikhoz).

Amit Starside-ról tudni kell: Vastagléces fahatású elemekből és vákuumformázott ABS műanyag sarokelemből áll. A sarokrészbe beépített RGB LED világítás a medence belsejében levő hangulatvilágítással összehangoltan működik.

Ugyan nagyon fahatású kinézete van, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel. Ennek a megoldásnak hála évekkel meghosszabbodik a medenceház élettartama.



Amit a Horizontside-ról kell tudni: Vízszintes lécezéssel készült, esztétikus és modern látványvilággal rendelkezik, így tökéletesen passzol bármilyen közegbe.


Az igazán hasznos tető:

Mielőtt belepillantanánk a medencébe le kell vennünk a thermotetőt, ami persze nem kötelező elem, de nagyon ajánlott, hogy válasszunk hozzá egyet. A thermotető célja, hogy a jakuzzi hőjét a beállított szinten tartsa és megóvja a medencét a csapadéktól mellyel jelentős energiát és pénzt takaríthat meg.



Most képzeljük, hogy odaléptünk a jakuzzihoz és felülről belenézünk. Hét, gondosan válogatott, gyönyörű, divatos színárnyalatú akril belső közül választhatunk, mely bármely berendezéssel, és környezettel tökéletesen harmonizál.

Válaszható színek:






 

 
A masszázsélményért felelős fúvókák:

Miután megcsodáltuk a színét, a fúvókákat és az ülőhelyeket fogjuk észrevenni, ami típusonként eltérő lehet. Viszont, ami közös mindegyikben, hogy ezeket a masszázsfúvókákat úgy tervezték, hogy optimális hidromasszázs élményt nyújtsanak minden helyzetben.

Az egyes fúvókatípusokat úgy választották ki a különböző medencékhez, hogy azok ülésenként eltérő, egyedi hidromasszázs élményt nyújtsanak. Minden masszázsfúvóka egyenként nyitható illetve zárható, így még pontosabban koncentrálhatja a hidromasszázst, egy konkrét testrészére.

 
Ülőhelyek és ergonómia:
 
A medencék ülő- és fekvőhelyének kialakítását komoly tervezési folyamat előzte meg, hogy ergonómiailag tökéletes termékek kerüljenek a piacra. Az ülések formája követi a test vonalát, hogy Ön kényelmesen tölthessen el akár órákat is a medencében.

A különböző igényeknek megfelelően változatos fúvóka összetétellel és elrendezéssel tervezték az üléseket, hogy mindenki megtalálja a számára ideális helyet. A fúvókák elrendezése medencénként eltérhet.



Most, hogy kívülről és belülről megnéztük a medencét (persze még így sem érintettük mindent, hiszen rengetek extra funkcióval bővíthető egy jakuzzi) nézzük meg, hogy mi található a belsejében.

Belső szigetelés Polyfoammal:

Gondolta volna, hogy a megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál? Pedig így van, de szerencsére a Wellisnél erre is gondoltak. A WELLIS medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt.

Amit még fontos tudni erről a szigetelésről: Nem allergén, penészálló, nincs páralecsapodás, nincs baktériális fertőzés veszély, tiszta, szagtalan anyag, nincs kipárolgás, energiatakarékos, kiváló hő és hangszigetelő, freonmentes technológiával állítják elő. Ráadásul ennek köszönhetően környzeetbarát módon üzemelhet a medence.

A jakuzzi szíve: 1 db W-EC keringető motor:
 
Az új W-EC energiatakarékos vízkeringető motor a legtöbb Wellis jakuzzi alapfelszereltségéhez tartozik. Amíg egy átlagos vízkeringető motor 100-150 liter vizet keringet óránként, a W-EC pumpa 300 liter megforgatására képes, mindössze 0,8 A áramigénnyel.

Gondoskodjunk a tisztántartásról:

Természetesen szeretnénk tisztán tartani a jakuzzi vízét ehhez nagyon jó kiegészítő lehet a In.Clear automata vízfertőtlenítő rendszer. Ha szeretné, hogy medencéje hoszsú hónapokon át tiszta maradjon, akkor bróm sót kell használnia. Az in.clear rendszer arról gondoskodik, hogy a bróm só tiszta brómmá váljon, ezt elektrolízissel viszi véghez.

Ezután a felhasználónak csupán annyi dolga lesz a jövőben, hogy egy mérő segítségével alkalmanként ellenőrzi, hogy megfelelő mennyiségű bróm található-e a medencében. Ha egy nagyobb társaság használta a medencét, és szüksége van egy gyors fertőtlenítésre, az in.clear rendszerrel ezt is megteheti.



Másik lehetőségnek választhatjuk akár a UV-C vízfertőtlenítőt is. Az UV-C sugarat régóta használják a víz fertőtlenítésére közösségi medencékben, mivel hipoallergén, és szinte 100%-ban elpusztítja a vízben levő vírusokat és baktériumokat. Ezért is döntött, úgy a Wellis, hogy a Philips-szel karöltve kifejleszti ennek a kicsinyített mását, ami tökéletesen passzol a jakuzzikhoz.

Bőrünk szeretete:

És most jöjjön az igazi wellness élmény az oxygen therapy. Ez a funkció több mint 70%-al megnövelheti a jakuzzi vizének oxigén szintjét. "Apró" méretüknek köszönhetően a mikrobuborékok a pórusok mélyére tudnak hatolni eltávolítva a szennyeződéseket, emellett oxigént szállítanak a bőr jobb anyagcseréje érdekében csökkentve ezzel a száraz bőr hidratáltságát segítve ezzel eltüntetni a ráncokat, szarkalábakat, hegeket és bőrhibákat.


Az agy:

És végül a sort az egyik legfontosabb dologgal zárjuk a vezérlővel, ami az egészet összetartja és működteti. Egy érintőképernyős egséggel látják el a jakuzzit, így minden olyan érzés lesz mintha csak egy okostelefont kezelnénk. Tudjuk róla vezérelni a vízáramlást, a világítást, a vízhőmérsékletet, a zenét és mindent ami még belefért a megrendelt medencébe.



Ezek voltak tehát a legfontosabb dolgok, amik segíthetnek egy jakuzzi kiválasztásában/összeállításában. Természetesen a felsoroltakan kívül igényeink szerint még rengeteg minden mással is kiegészíthetjük, "felturbózhatjuk" medencénket. Ezekfelől érdeklődjön munkatársunknál.

Forrás: Wellis.hu
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?