Loft stílus a fürdőszobában

2023. május 03. - szerda// Józsa-Kiró Dóra //

Loft stílus a fürdőszobában

A loft stílus jelenleg az egyik legnépszerűbb stílus a belső terek kialakításában.
Az 1940-es évek gyárnegyedeiből Amerikából indult világmeghódító útjára ez az irányzat. Másik neve ipari stílus, mely egyértelműen megerősíti, hogy pontosan mit is takar.Hatalmas osztatlan belső terek, letisztult berendezés. Durva és nyers hatást keltő anyagok mint, a beton, a tégla, a vas és az acél. Jellemzőek még a beton oszlopok, a szabadon futó csőrendszerek és a króm kiegészítők.A loft stílusba jól illeszkednek a meghökkentő darabok, mint, egy antik bútor vagy egy beton mosdótál.
Ez az irányzat rengeteg fényt igényel. Ha nincs lehetőségünk nagy ablakokat beszerelni és minél több természetes fényt beengedni, akkor fontos megtervezni a jó világítást. Ebben lehetnek segítségünkre a MaxLight lámpái, mint például A MaxLight Chip lámpák.De mire van szükségünk egy loft stílusú fürdőszoba kialakításához?
 
Használjunk olyan burkolatot, ami visszaidéz a téglát vagy a nyers betont. Ilyen burkolat lehet akár:
Padlónak választhatunk valamilyen rusztikus fa hatású burkolatot.
A stílus fő színei a fehér, a szürke, fekete, barna, de jól beilleszthető a terrakotta, a sötétvörös vagy akár az ezüst is.
A tágas tér illúziójához szükség van a világos színekre. Emiatt általában a mennyezet fehér marad. Ezzel is tágítva a teret.
Egy jól elhelyezett tükörrel is növelhető a térérzet. 
Ennek a stílusnak jó kiegészítői lehetnek például a fekete vagy króm színű szaniterek. Választhatunk akár fekete zuhanykabint is, tökéletes lehet például a Radaway Nes Black modellje.

A fém alapú bútorok is jól kiegészítik a koncepciót. Egy konzolos mosdópult tökéletes választás lehet, mint a Sapho Avice mosdópiltok.

Egy dizájner mosdó vagy kád is tökéletes mutat ebben a térben. 
A loft stílus ideális a nagy szabad tér, a levegős kialakítás és a természetes fény kedvelői számára egyaránt. 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?