Konyhai - de mégis milyet?

2017. szeptember 13. - szerda// mozaikkeramia.hu //

Konyhai - de mégis milyet?

Legyen szó kicsi, vagy hatalmas konyháról, klasszikusról vagy modernről, egy elegáns konyhai burkolat mindegyikben jól mutat. Nem csak praktikus kiegészítője, tetszetős dísze otthonunknak. Fedezze fel Ön is a kínálatot, és találjon rá még ma a legjobbra!

Amikor még…
Kezdetben, még a nagyanyáink idején, a konyhákban leginkább csak fehérre meszelt falakkal, és gondosan elhelyezett virágmintás faliszőnyegekkel találkozhattunk. Az évek múlásával azonban az igények változtak, a felhozatal is bővült, és szépen lassan a méltatlanul háttérbe szorított burkoló anyagokat egyre inkább előtérbe helyeztük.

Ma már nem is csoda, ha a hatalmas kínálaton végignézve hátrahőkölünk.  Stílus, anyag, minta, szín - ennyi alternatívát egy helyen! Tartós legyen, vagy jó ár-érték arányú, esetleg mind a kettő? Nézzük!

Mennyire eredeti!
Egy fiatalos, magas fényű fronttal ellátott garnitúrával berendezett konyhában remekül mutat a plexi és az üveglap egyaránt. Mindkettő könnyedén felszerelhető, és praktikus megoldást nyújt a mindennapokban. Tisztán tartásuk nem okozhat problémát: a lerakódott szennyeződésektől egyszerűen, pár perc alatt megszabadulhatunk. Bármilyen színben és mintával kaphatók, extra fénnyel felszerelhetők. A minőségi, drágább kategóriás modellek között válogassunk!

Régi, régi klasszikus
Egy letisztult, hagyományos bútorokkal felszerelt konyhában a tégla és kőburkolat használatával kellemes, „otthon melege érzést” kölcsönözhetünk. Mivel mással, ha nem ezekkel teremtenénk meghittséget otthonunkban! Nem szükséges a teljes falfelületet beburkolni velük; kisebb átmenetekkel játékosságot csempészhetünk általuk a térbe.
Bár nehezebben kezelhetők, mint például a plexi lapok, megéri a sok fáradozás! A legtöbb ma már kedvező áron, akár egy webáruházból is kényelmesen megrendelhető.

Játszva minden jobb!
Miért ne telhetne a főzés, a konyhában eltöltött idő is kellemesen, kacagva? A kisgyermekes családok legújabb kedvence a táblafesték, amin egy-egy apró kezek által megformált rajz, felirat vagy üzenet mindenki napját szebbé varázsolja - modern és klasszikus konyhákban egyaránt jól mutat.
A felületére rakódott foltok és maszatok langyos vízzel, szivaccsal könnyedén eltávolíthatók. Elérhető áron, bármelyik dekor üzletben megvásárolható. Nincs is más hátra, mint egy csomag színes krétát beszerezni!

Az elegancia netovábbja!
Egy kifinomult vonalvezetésű, lágy színvilágú dekorlap és csempe konyhánk ékköve lehet. Egyaránt beilleszthetők tradicionális, és korszerű környezetbe is. Tisztán tartásuk nem jelenthet akadályt - az ujjlenyomatok, kisebb piszkok nehezebben észrevehetők felületükön, így folyamatos gondozást nem igényelnek. A legolcsóbb modellektől a legdrágábbakig, többféle színben, méretben és mintával beszerezhetők - határ a csillagos ég!
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?