KIEMELT NYÁRI M ACRYL EGYENES FÜRDŐKÁD AKCIÓ

2022. július 26. - kedd// M-acryl //

KIEMELT NYÁRI M ACRYL EGYENES FÜRDŐKÁD AKCIÓ

Ha kiejti a fürdőkád szót a száján, biztos, hogy először az Ön szemei előtt is egy egyenes kád képe jelenik meg.
 
Az egyenes kádforma talán a legkonzervatívabb, ám ez nem jelenti azt, hogy az egyenes fürdőkádak között nem találhatunk izgalmas, modern megoldásokat. Bár az egyenes kádak külseje mindig téglalap alapon nyugszik, a kádbelső tekintetében széles a választék: létezik szögletes, medenceszerű, piskóta alakú, ergonomikus, íves, egyik oldalon íves másikon egyenes elrendezés

Általában az egyenes kádak kaphatóak a legnagyobb hosszúságokban, így Ön lehet akármilyen magas, biztos, hogy kényelmesen elnyújtózhat a fürdőkádjában. Az M-Acryl kínálatában 120x70 centitől 190x90 centiig változatos kádméretek közül választhat.

Középlefolyós kádak a tökéletes
romantikus fürdésélményért

 
A középlefolyós kádak szinte hívogatnak a romantikus közös fürdőzésre hisz használatukkal senkinek sem okoz kényelmetlenséget, hogy a lefolyó felőli oldalon kell ülnie.


 
Kecses és elegáns a SLIM kádperem
 
A SLIM kádjaink, a hagyományos kádak felénél is vékonyabb 1,8 centiméteres kádperemet kaptak. A karcsú és elegáns kádperem visszafogott eleganciát kölcsönöz a fürdőszobájának, a kecses vonalvezetés szinte önkéntelenül vonja magára a tekinteteket. Nézze meg az M-Acryl SLIM kádak kínálatát.



 
Kiemelt egyenes fürdőkádak kedvezményesen
 

Nyári akciónk keretében 2022. július 13. és szeptember 30. között  15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Noé, Mira és Mira Slim egyenes fürdőkádjainkat.
 

 

Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?