Kádat vennél? - M-Acryl - ismerd meg

2019. január 17. - csütörtök// mozaikkeramia.hu //

Kádat vennél? - M-Acryl - ismerd meg

Családok, szomszédok, ismerősök ajánlják egymásnak a kádakat, nincs ennél jobb garancia! Élményfürdő mindennap!
Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.



A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával (M-Acryl Star), a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja. A masszázsrendszerekkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket. 



Az M-Acryl kádak minden képzeletet felülmúló kényelemmel várják Önt is. Ismerje meg a lehetőségeket a bemutatótermünkben, vagy látogasson el weboldalunkra (https://www.mozaikkeramia.hu/ajanlat/m-acryl19.html), válassza ki az ideális formát. A beszerelést és a karbantartást pedig bízza kiváló szakembereinkre.

Miért M-Acryl?:

10 év garancia
A 3 legfontosabb követelmény minden M-Acryl kádnál
1) Minőségi alapanyagok, hogy Ön a legnagyobb fürdőélményt kapja.
2) Csúcstechnológia és modern formatervezés, hogy a fürdőszobája valóban 21. századi legyen.
3) Versenyképes ár/érték arány.

Kényelem
Azt nyújtja, amit egy kanapétól is elvár
Ha Önnek jelenleg a kádjáról nem a kényelem jut eszébe, akkor baj van. Az M-Acryl kád az Ön kényelmét is szolgálja, ahogy egy kanapétól, egy foteltől, úgy az M-Acryl kádtól is elvárhatja, hogy komfortosan érezze magát benne. Bátran gondolja újra a kádban fürdés érzését!

Antibakteriális felület
Alapvető, hogy tisztán szeretjük
Minden M-Acryl kádunkat antibakteriális felülettel láttuk el. Ennek a rendkívül sima és egyenletes felületnek különlegessége, hogy gátolja a gombák és egyéb baktériumok kialakulását és terjedését. Fürdés előtt, közben és utána is biztoságban tudhatja a családját, mert a kád antibakteriális felülete hozzásegíti, hogy tisztán és a frissen tartsa fürdőszobáját. 

Ingyenes szállítás, kedvezmények, ajándék láb és peremrögzítő várja a webáruházunkban: https://www.mozaikkeramia.hu/ajanlat/m-acryl19.html
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?