Hogyan válaszd ki a fürdőszobához illő Ravak WC-t

2019. január 10. - csütörtök// ravak.hu //

Hogyan válaszd ki a fürdőszobához illő Ravak WC-t

Talán neked is feltűnt már, hogy az ideális WC kritériumairól kevesebb szó esik, mint a zuhanykabinok és kádak paramétereiről, azonban mi nem szeretnénk háttérbe szorítani ezt a fontos szanitert. Cikkünkben ezért arra a 3 szempontra hívjuk fel a figyelmedet, amely segíthet a hosszú távra szóló, jó döntés meghozatalában.   

1. Miből készüljön a WC?

Valamennyi szaniternek számos követelménynek eleget kell tennie, hogy a vásárlók megelégedésére szolgáljon. Igaz ez a WC-re is. Alapkövetelmény vízhatlanság, ám ezen felül fontos a könnyű tisztíthatóság, amely ellenállóképességgel párosul: állnia kell a súrolás okozta mechanikai igénybevételt, a kémiai behatásokat, amelyek a vegyszerek által érik, valamint hőállónak is kell lennie. Mindezek miatt ideális alapanyag a klasszikus, strapabíró és magas minőségű kerámia, melyet a WC-k és néhány más szaniter esetén a Ravak is használ.



 

2. A WC formája és kialakítása

A RAVAK kínálatában elérhető kétfajta (peremes és perem nélküli) Chrome WC közös vonása, hogy zavaró és felesleges részletek nélkül készül. Stílusa kiforrott és univerzális, ezért tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobához: ideális választás modern koncepcióhoz, de remekül passzol a klasszikus és lágy vonalvezetésű fürdőkbe is. Letisztultságát többek között annak köszönheti, hogy a konzolja rejtett, tehát a WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, ezáltal nem rontják a tiszta és stílusos összképet. 

WC-k és tetőkért katt IDE

A következő előnyüket szeretni fogod, ha gyakran küzdesz a mindennapok során a fürdőszoba takarításával. A WC megtervezésekor különösen ügyeltek tervezőink arra, hogy a praktikum és funkció tökéletes összhangban legyen: nem csak az összképet zavaró csavarok nincsenek szem előtt, de többé a hozzáférhetetlen részekkel sem kell küzdened, hiszen a WC falra rögzíthető. Egyszerűen felmoshatsz alatta és egy ilyen szanitert használva többé nem kell küzdened azzal, hogy a nehezen elérhető részeket is alaposan le tudd sikálni. A letesztelt, beépített öblítőrendszer is tisztaságot garantál a számodra: a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová az szükséges. A komfortról gondoskodik az ún. SoftClose rendszer is, amelyet úgy alkottunk meg, hogy a Ravak WC ülőke Uni Chrome ne csapódjon le, hanem lassan záródjon, amikor le szeretnéd hajtani.




Hivatkozás: ravak.hu

Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?