Hogyan válasszak a tengernyi zuhanykabin közül?

2016. november 07. - hétfő// mozaikkeramia.hu //

Hogyan válasszak a tengernyi zuhanykabin közül?

Vásárlóink gyakran fordulnak hozzánk iránymutatásért új zuhanykabin vásárlása esetén. Nem is meglepő, hiszen az üzletek egyre bővülő, egyre több igényt megcélzó választékában könnyű elveszni. Jelen posztunkban arra vállalkozunk, hogy segítsünk eligazodni a kabinok útvesztőjében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább megfelelő terméket. Ehhez sorra vesszük a fő szempontokat, melyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartani a zuhanykabin kiválasztásánál. 
Először mindenképpen azt kell meghatározni, hogy milyen céllal vásárolja a zuhanykabint, milyenek a zuhanyozási szokásai? Gyorsan „be a tus alá, ki a tus alól”, vagy szeretne hosszasan kikapcsolódni, zenét hallgatni, relaxálni? Mekkora kabinra van igénye, valamint fürdőszobája mekkora termék befogadására alkalmas és hol kerülhet elhelyezésre? Stílusában a kabin hogyan illeszkedik a helyiséghez? Mekkora összeget fordít a zuhanykabin megvásárlására?
A fentiek alapos átgondolását követően jöhetnek az alábbi praktikus szempontok:
Milyen anyagú zuhanykabint válasszunk?
A legköltségkímélőbb alternatíva a plexibetétes megoldás, alumíniumkerettel. Alapvető igények kielégítésére ez is megfelelő, ám ma már az edzett biztonsági üveggel felszerelt kabinok a legelterjedtebbek, bőséges kínálat áll belőlük rendelkezésre a különféle felületek tekintetében is (pl.: homok-fúvott, sav-maratott és persze a klasszikus áttetsző üvegfelület is). Az üveg vastagsága 3-8 mm-ig terjed. Rendkívül strapabíró és biztonságos választás.
Üzletünkben most kedvező áron juthat hozzá az Aqualife Opal 508 A zuhanykabinhoz, mely fehér és fekete színekben is elérhető. Jellemzői a kifinomult, modern dizájn, a standard méret, a görgős kabinajtó és a mágneses ajtózár. Ezen modellünk 5 mm vastagságú edzett biztonsági üveggel rendelkezik.

Milyen kabinforma az ideális?
Az esztétikai szempontok mellett a praktikumot is érdemes figyelembe venni a forma megválasztásakor. Az íves zuhanykabin akár csak az Aquatrend Marina elegáns, kifinomult megjelenésű és remekül illeszkedik a kisebb helyiségekbe is.
A szögletes formájú kabinokat, mint az Aquatrend Quickazoknak ajánljuk, akik a kényelmes, tágas belső teret és a könnyen tisztítható felületeket részesítik előnyben.

És mi a helyzet a zuhanyajtóval?
A kabinajtó kiválasztásánál fontos figyelembe venni a fürdőszoba adottságait, a zuhanykabint övező, környező elemeket, melyek nem mozdíthatók stb.
A csuklós és a nyitott (ajtó nélküli) megoldások a leginkább helytakarékosak, de választhatunk tolóajtós, sarokbelépős és nyíló ajtós lehetőségek közül is. Fontos eldönteni, hogy 1 vagy 2 ajtós legyen a kabin, illetve, hogy melyik irányba nyíljon.
Ha belemerülne a luxusba…
Ha arra vágyik, hogy a tusolás ne csupán a napi rutin velejárója legyen, hanem igazi élményt és kikapcsolódást jelentsen, a lehetőségek tárháza ez esetben is gyakorlatilag végtelen. Dönthet az extravagáns, egyedi tervezés mellett, ami magasabb költségeket von maga után, de üzletünk kínálatában többféle árfekvésben, nagyon jó ár-érték arányban is talál extrákkal bőségesen felszerelt modelleket, melyekben rádiót hallgathat, telefonhívásokat fogadhat, közben hidromasszázssal kényeztetheti érzékeit.
Áruházunkban pl. egy ilyen, elérhető árkategóriát képviselő termék az Aqualife Brill 8081 típusú zuhanykabin, párnázott ülőrésszel, stílusos, fekete üveghátfallal, panorámatükörrel, 8 fúvókás hátmasszírozó rendszerrel, FM rádióval, telefonnal és további extrákkal.
A fenti szempontok figyelembevételével és az Ön által meghatározott fontossági sorrend kialakításával biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a tökéletes, igényeit maximálisan kielégítő zuhanykabint.
Nézzen szét hagyományos kabinjaink, valamint hidromasszázs zuhanykabinjaink között, és ha bármiben segítségére lehetünk, forduljon hozzánk bizalommal!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?