Hogyan találjuk meg a tökéletes zuhanykabint? - 4 biztos tipp

2016. április 14. - csütörtök// Ravak.hu //

Hogyan találjuk meg a tökéletes zuhanykabint? - 4 biztos tipp

1. Méret

Az első és legfontosabb szempont: mekkora a helyiség, melybe a zuhanykabint tervezzük? Milyen méretben gondolkodunk? Kis fürdőben nagyon nem mindegy, hogyan használjuk ki a teret, míg nagyobb szobákban miénk a döntés. Az utóbbi esetben érdemes elgondolkozni azon, hogy szeretnénk-e ha két személy is kényelmesen elférne., amire egy Ravak Blix kabin tökéletes választás lehet.

2. Forma

A félköríves zuhanykabinok helytakarékosak és ideálisak a kerek formák kedvelőinek. A szögletes formákat preferálóknak is bőven áll rendelkezésére választék, és ha tolóajtós megoldást választanak, a hatékony helykihasználás is megoldott. Tehát figyelembe véve a rendelkezésre álló teret a döntés már csak az egyéni ízlésünkön múlik. Egyik legnépszerűbb darab a Ravak Pivot íves kabinja.

3. Anyag és szín

Egy zuhanykabin esetében a keret anyagát és színét, és az üveg stílusát is kiválaszthatjuk. A kombinációk száma majdnem végtelen, minden azon múlik, hogy mik az egyéni prefernciáink és mekkora összeget szánunk a termékre.

4. Ha egyediek az igényeink

Van, hogy speciálisak az igényeink, olyan megoldást szeretnénk, ami a standard választékban nem elérhető. A RAVAK zuhanykabin konfigurátor segítségével összeállíthatjuk a számunkra ideális méretet, kombinációt. Sőt, olyan speciális igények kielégítése is megoldható a RAVAK-nál, mint a tetőtéri zuhanykabinok kialakítása (mely esetekben helyszíni felmérés szükséges).

Hivatkozás: ravak.hu

Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?