Fürdőszobánk kincsei

2015. március 18. - szerda// Patkós Gábor //

Fürdőszobánk kincsei


Kiara 

A Marmorin pultra, illetve bútorra tehető Kiara mosdója igazán elegáns megjelenést biztosít fürdőszobánk számára. A következő mondással illetném: „Egyszerű, de nagyszerű”. Hogy miért? Mert egyszerű vonalvezetés, s minimál design jellemzi, mindez ötvözve a Marmorin rendkívül időtálló alapanyagával. A végeredmény pedig egy megismételhetetlenül exkluzív mosdó.



Flora 

Önnek mi az első ami eszébe jut a „Flora” szóról? Talán mindkettőnknek a virág? Minden bizonnyal… A Marmorin Flora elnevezésű falhoz álló mosdója pont olyan, mint egy szál virág. Finom vonalvezetése gyönyörködtetésre bír, s még mosolyod is előtűnik, amint meglátod! Mi az első gondolatom mikor meglátom? Feltételezhetően az, hogy leendő fürdőszobámban hol fog helyet kapni…
Önnek is hasonlógondolatok cikáznak a fejében?
A Marmorin Flora mosdót megvásárolhatja weboldalunkon!

 
Sirona

A Marmorin Sirona álló mosdójára nehéz szavakat találni, de az biztos, hogy az Álom kollekció oszlopos tagjaként említeném. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a nagyközönséget meghódította páratlan megjelenésével, mely köszönhető az újdonságnak tekinthető „álló” funkciónak, a különleges vonalvezetésnek, s a Marmorin nyújtotta tartós alapanyag kompozíciónak.

Elnyerte tetszését a Marmorin Sirona mosdó?
Az a típus, aki szeret kitűnni a tömegből? Akkor a Marmorin Álom kollekciót Önnek tervezték! A kollekció további tagjaiért kattintson! 
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?