Ettől leesik az álla: az okostelefonok után már az okosfürdők is megérkeztek

2016. december 17. - szombat// mozaikkeramia.hu //

Ettől leesik az álla: az okostelefonok után már az okosfürdők is megérkeztek

Az olvasó joggal teheti fel persze a kérdést: kell egyáltalán ez a sok szerkentyű nekünk? Nem feltétlenül, de mégis, ezek a főképp kényelmet szolgáló kütyük talán a legjobb és legérdekesebb dolgok, melyek a fürdőkkel a 21. században történhetnek. Felfedezésre fel!

Egy WC, ami ügyel az egészségére
Azt gondolja, hogy az Ön fürdője büszkélkedhet messze földön a legszuperebb, legelegánsabb, legmodernebb WC-vel? Nos, tudunk újat mutatni: hallott már például a japán csúcsmodellről, mely a hagyományos funkciók mellett egy házi labor feladatait is ellátja? A hipertoalett képes megvizsgálni a vizeletet, méri a vérnyomást és a testhőmérsékletet is, és az eredményeket akár egyenesen az orvosának is továbbítani tudja e-mailen keresztül.
A szigetországban egyébként nagy hagyománya van a csúcstechnológiás WC-knek: a lakókat gyakorta önmelegítő ülőke és a kellemetlen hangokat elnyomó háttérzene üdvözli abban a helyiségben, ahová még a király is gyalog jár.

Spóroljunk plasztik kaviccsal!
A méregdrága luxuscikkek mellett a forgalmazók szerencsére már a takarékoskodásra is találtak high-tech megoldást. Egy hong-kongi gyártó terméke megjegyzi, hogy a legelső használat alkalmával mennyi vizet használtunk el zuhanyzás vagy fürdés közben, majd zöld-sárga-piros lámpákkal jelzi, hogy a következő alkalmakkal túlléptük-e az ideális vízmennyiséget. Ha felgyullad a piros gomb, – minden nehézség ellenére – bizony ideje kiszállni!
Sőt, a „jelzőkavics” az egyre tudatosabb vízhasználatra is ösztönzi a használóit: minden alkalommal 5-7 másodperccel előbb villantja fel a végső, figyelmeztető jelzést. Ügyes kis szerkezet, nem igaz?

Hangulatvilágítás újraértelmezve
Az egyik nagy elektronikai multi olyan fényszabályozó rendszerrel állt elő, mely a „hangulatvilágítás” kifejezést jócskán tovább gondolja. A „személyi fényrendszer” ugyanis lehetővé teszi, hogy aktuális hangulatunkhoz és tevékenységeihez igazítsa a világítást. Mindezt egyszerűen, okostelefonon keresztül.
Teszi ezt különböző fehér és színes fényű lámpatestek, és jól paraméterezhető „fényreceptek” segítségével, melyek az esti fürdőszobai relaxációt, vagy épp a reggeli fejvesztő készülődésünket is támogatni tudják. Persze, romantikus a gyertyafény is, de az okosfénytől garantáltan minden fürdőbe látogató vendég álla leesik.

Pihe-puha, forró törölköző egyenesen a fiókból?
Lehet, hogy a törölköző a radiátoron is kitűnően felmelegszik, ám be kell vallanunk, hogy a polcba építhető, gőzölős törölközőmelegítő készülékkel azért ez a megoldás nem veheti fel a versenyt.
Az eredetileg a konyhába tervezett fiókos melegítő berendezéseket a fürdőszoba megszállottjai saját képükre formálták – így született meg az ötlet, mely sokak számára úrias hóbortnak tűnhet. Talán nem is állnak olyan messze a valóságtól, de tegyük szívünkre a kezünket: ki ne álmodna szállodai körülményekről még otthonában is?

Egy mérleg, ami többet tud rólunk, mint a legjobb barátnőnk
A testsúlyunkon kívül a testtömeg-indexünket és testzsír-százalékunkat is monitorozó „modern mázsa” különlegessége, hogy az okostelefonra letölthető alkalmazással nyomon tarthatjuk ezen paramétereinket. A célkitűzéseink elérésével nyert virtuális kitűzőket azután büszkén mutogathatjuk ismerőseinknek, hiszen az elismerés komoly motivációs erő az élet számos területén, így a súlyvesztésben is.
 
 
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?