Bambusztól az akrilig: fürdőszobai szőnyeg A-Z

2017. május 29. - hétfő// Patkós Gábor //

Bambusztól az akrilig: fürdőszobai szőnyeg A-Z

A csúszásmentes kialakítás, valamint a kényelmes felsőrész manapság már alapkövetelmény a fürdőszobai kilépők piacán. Ám lássuk, milyen szőnyegkülönlegességeket tartogatunk azoknak, akik nem elégednek meg a hagyományos designnal, vagy a megszokott alapanyagokkal.

Egy talpalatnyi luxus
Az akril a műszálak egyik legnemesebb fajtája, formáját jól tartja  és kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Hívogató puhaságával az akril valódi kényelmet teremt a fürdőszobában. Azonban a külcsín mellett praktikus jellemzőkben sem szűkölködik: száraztisztítás- és (maximum 30°C-on) mosásálló is.
A vegyi tisztítást azonban kerüljük el, ha ezt a csodaszép, enyhén bolyhos, elegáns kilépőszőnyeget választjuk!

Memóriahab – már a fürdőben is
Akár a tengerparti homokba, úgy süpped bele lábunk a Sapho Aqualine fürdőszobaszőnyeg anyagába. Tulajdonképpen a matracok világából már jól ismert memóriahabról van szó, mely a szőnyegről való lelépés után egy pillanat alatt visszanyeri eredeti állapotát. A gyorsan száradó technológiának, valamint a hideg vizes mosás lehetőségének köszönhetően nemcsak tetszetős és kényelmes, hanem hétköznapjainkat is megkönnyítő darab.

100% bambusz, 100% tudatosság
Nos, elérkeztünk a kollekció talán legkülönlegesebb darabjához: a csúszásmentes , a letisztult, modern lakberendezés tökéletes kiegészítője lehet. A bambusz víz-és páratűrő tulajdonságainak hála mostantól a fürdőszobába is beemelhetjük a nappaliban vagy konyhában is népszerű, természetes alapanyagot. Melegséget áraszt mind a lábaknak, mind a szemeknek… a bio életmód követőinek kötelező! Sötét és világos kiadásban is forgalmazzuk.
Tetszett bejegyzésünk a fürdőszobai szőnyegekről? Ossza meg ismerőseivel!
 
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?