Az Alföldi Porcelángyár: Tradíció és Innováció

2024. június 27. - csütörtök// Józsa-Kiró Dóra //

Az Alföldi Porcelángyár: Tradíció és Innováció

Az Alföldi Porcelángyár története 1965-ben kezdődött, amikor lerakták az első alapkövet. Azóta az Alföldi márka a kiváló minőség szinonimájává vált nemcsak Magyarországon, hanem Kelet-Közép-Európában is. Az 1992-es év fordulópontot hozott a cég életében, amikor a több mint 260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta a márkát. Ez a lépés nemcsak megerősítette az Alföldi pozícióját, hanem európai szintre is emelte azt.
 
Európai Elismertség és Megújuló Küldetés
Az Alföldi mára megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, és Európa szerte elismert gyártóvá vált. Bővülő termékválasztékával folyamatosan azon dolgozik, hogy teljesítse alapításakor kitűzött célját: hozzájárulni az otthonok esztétikumához. A cég 2002. április 1-től a korábban vállalt 5 éves garanciát 10 évre terjesztette ki, ezzel is kiállva a kifogástalan minőség mellett. Az Alföldi szanitertermékei szigorú minősítési kritériumok alapján kerülnek osztályozásra, így a gyártó bátran vállal garanciát a rendeltetésszerű használat mellett fellépő gyártási eredetű hibákra.
 
Clean Flush Technológia: Higiénia és Víztakarékosság
A modern szanitergyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a víztakarékos öblítési módokra, és az Alföldi sem kivétel. Az Alföldi által kifejlesztett CleanFlush technológia lehetővé teszi a nyitott öblítő gyűrűvel történő öblítést és a szükséges öblítővíz mennyiségének csökkentését. Ha a szennyvízhálózat megfelelő, az öblítésenként használt víz mennyisége csökkenthető 3/6 literről 3/4,5 literre, így optimális vízhasználattal ötvözhetjük a tökéletes higiéniát és az esztétikus formatervezést.
Easyplus: Nagyobb Tisztaság, Kevesebb Munka
Az Alföldi Easyplus bevonata sima, tömör felületet biztosít, amelyen a víz cseppekké áll össze és egyszerűen legördül a szaniter felszínéről. Ezzel együtt az olyan anyagok is távoznak, mint a vízkő és a piszok. A bevonatnak köszönhetően a fennmaradó szennyeződések egy könnyed mozdulattal letörölhetőek, akár hetek múltán is. Az Easyplus hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, miközben biztosítja a fürdőszoba higiéniáját anélkül, hogy mesterséges mosó- és súrolószereket kellene használni. A szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát, így megelőzhető, hogy agresszív kemikáliák kerüljenek a csatornarendszerbe és onnan természetes vizeinkbe.
Speciális WC Ülőkék: Kényelem és Praktikum
Az Alföldi WC ülőkék számos innovációval járulnak hozzá a mindennapi kényelemhez. A Soft Closing újítás megakadályozza, hogy a WC ülőke teteje hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan és zajmentesen záródik le. A Quick Release technológiának köszönhetően a WC ülőke egy könnyed mozdulattal kipattintható a zsanérból, így az ülőke leszerelése nélkül is takarítható a WC teljes felülete.
 
Az Alföldi Wellness Termékcsoportja: Luxus és Minőség
Az Alföldi wellness termékei, mint például a fürdőkádak, a Villeroy & Boch belgiumi gyáraiban készülnek 4 mm vastagságú akrilból. A zuhanyfülkéket és kádparavánokat 6 és 8 mm-es edzett üvegből gyártják, ClearGlass bevonattal ellátva, ezzel segítve a tisztántartást és a hosszú távú higiéniát.
Az Alföldi Porcelángyár folyamatosan bizonyítja, hogy képes lépést tartani a modern kor igényeivel, miközben megőrzi a hagyományos értékeket. A folyamatos innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettség biztosítja, hogy az Alföldi továbbra is vezető szereplő maradjon a szanitertermékek piacán.
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?