A Roca: Luxus és Minőség a Fürdőszobában

2024. június 06. - csütörtök// Józsa-Kiró Dóra //

A Roca: Luxus és Minőség a Fürdőszobában

Sokan találkoztunk már a Roca szanitereivel hotelek és szállodák fürdőszobáiban. A Roca termékek kiváló minősége és gondos tervezése révén otthonunkban is megtapasztalhatjuk a luxust.
 
A Roca története 1917-ben kezdődött a barcelonai Gavában. 1929-től öntöttvas kádakat, 1936-tól porcelán termékeket, 1954-től pedig csaptelepeket gyártottak. Az 1990-es években a nemzetközi piacon is terjeszkedtek, és 2006-ra globális piacvezetővé váltak. Ma több mint 135 országban, 76 gyárban készülnek a Roca szaniterei.

Roca Hall Kollekció
A Roca Hall kollekció ideális megoldás kis terekhez, modern stílusával tökéletesen illeszkedik bármely otthonba. A kollekció tagjai erősen lesarkított, enyhén gömbölyű, határozott vonalvezetésű formáikkal tűnnek ki, amelyek rugalmas és kompromisszummentes megoldásokat nyújtanak a fürdőszobai berendezés tervezésében.

Roca The Gap WC
A Roca The Gap WC egyszerű, mégis elegáns dizájnjával és kiváló funkcionalitásával emelkedik ki. Kompakt méretének köszönhetően kisebb fürdőszobákban is könnyedén elhelyezhető, miközben modern megjelenésével bármely otthon stílusába illeszkedik. A The Gap WC ergonomikus kialakítása és könnyű tisztíthatósága maximális kényelmet biztosít.

Roca Nexo Vizelde
A Roca Nexo vizelde a praktikus és higiénikus megoldások egyik kiváló példája. Modern dizájnja és felhasználóbarát kialakítása révén ideális választás közösségi és otthoni használatra egyaránt. A Nexo vizelde víztakarékos technológiája és egyszerű karbantarthatósága hozzájárul a fenntarthatósághoz és a mindennapi kényelemhez.Roca Nexo Vizelde
A Roca Nexo vizelde a praktikus és higiénikus megoldások egyik kiváló példája. Modern dizájnja és felhasználóbarát kialakítása révén ideális választás közösségi és otthoni használatra egyaránt. A Nexo vizelde víztakarékos technológiája és egyszerű karbantarthatósága hozzájárul a fenntarthatósághoz és a mindennapi kényelemhez.

Roca Contesa Kád
A Roca Contesa család kádjai finom vonalvezetésűek, a nőiességet és tiszta dizájnt képviselik. Ezek a klasszikus lemezkádak modern megjelenést és kényelmes fürdőzést biztosítanak. A Contesa lemezkádakban a funkcionalitás és az elegancia tökéletes egyensúlya figyelhető meg.

Roca Princess Kád
A Princess kollekció lemezkádjai kerekded formáikkal és testhez idomuló kialakításukkal a maximális kényelmet nyújtják. A gondos tervezésnek köszönhetően ezek a kádak kellemes pihenést biztosítanak, a hozzájuk illő fejtámlával pedig még nagyobb komfortot kínálnak.

A Roca termékek precíz tervezése és kiváló kivitelezése számos díjat és elismerést hozott a márkának. Nem csoda, hogy a Roca szaniterei világszerte népszerűek mind lakossági, mind közületi felhasználásra. Otthonunkban és nyaralásaink során is a Roca termékei garantálják a komfortot és az eleganciát.
 

 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?