A Ragyogó Art Deco Fürdőszoba: Elegancia a tiszta formákban

2023. október 17. - kedd// Józsa-Kiró Dóra //

A Ragyogó Art Deco Fürdőszoba: Elegancia a tiszta formákban

Az Art Deco stílus története az 1920-as és 1930-as évekre vezethető vissza. A stílus a 20. század közepén virágzott fel. A neve eredetét a 1925-ös Párizsi Világkiállításon kapta, amelyre hivatalosan "Exposition Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes" néven került sor. A stílus kifejezetten a modernitást és az eleganciát ünneplő irányzat volt, amely különösen az építészeti tervezésben, a belsőépítészetben, a divatban és a művészetben jelent meg.



Az Art Deco alapvető jellemzői:
Geometriai formák: Az Art Deco gyakran használt geometriai formákat, például háromszögeket, rombuszokat, köröket és szimmetrikus alakzatokat, hogy kifejezze az egyensúlyt és a rendet.
Gazdag anyagok: A stílusra a gazdag és drámai anyagok felhasználása jellemző, mint például a márvány, a mozaik, a szatén, az arany és az ezüst.
Art Deco minták: A dekoratív minták gyakoriak voltak, és a designokban gyakran megjelentek az állatok, növények és gépek ábrázolásai.
Fény és világítás: Az Art Deco tervezők kiemelten kezelték a világítást. Az elegáns csillárok, fali lámpák és lámpabúrák részei voltak a stílusnak.
Modernizmus: Gyakran ötvözte a modern építészeti és művészeti elemeket a hagyományos stíluselemekkel.



Az Art Deco stílus az 1930-as évek végére vesztett népszerűségéből, de az évtizedek során többször visszatért a divatba. Ma az Art Deco egy időtlen és elegáns stílus, amely továbbra is népszerű a design világában. Az egyensúly, a geometriai minták és a gazdag anyagok elegáns kombinációja miatt astílus továbbra is inspirálja a tervezőket és a lakberendezőket.



Az Art Deco fürdőszobai stílus a modernitás és a luxus találkozása, kifejezően elegáns és izgalmas stílus. Ha szereted a geometriai formákat, a gazdag anyagokat és a szokatlan részleteket, akkor az Art Deco fürdőszobai stílus neked való!
 
A Gyönyörű Geometria
Az Art Deco fürdőszobák egyik legmeghatározóbb jellemzője a geometriai minták és formák használata. A háromszögek, rombuszok és szimmetrikus alakzatok gyakoriak a csempéken (pl:Paradyz Moonlight Nero), falburkolatokon és berendezéseken. Ezek a formák egyensúlyt és rendet teremtenek, miközben modern és izgalmas külsőt kölcsönöznek a fürdőszobának.



Gazdag Színek és Anyagok
Az Art Deco fürdőszoba színpalettája általában gazdag és mély árnyalatokból áll. Fekete, arany, bordó, smaragdzöld és a tengerész kék mind népszerű színek ebben a stílusban. Az anyagok tekintetében pedig a fényes felületek és a gazdag textúrák dominálnak. Káprázatos márvány burkolatok, fényes krómozott részletek és az üveg mozaikok, mint az Aita Stratum mind hozzájárulnak a luxus érzetéhez.



Art Deco Berendezések
Az Art Deco fürdőszobák nem csak a geometriai formák és gazdag anyagok miatt különlegesek, hanem az egyedi és stílusos berendezések miatt is. Például, a zuhanyfüggönyök gyakran rendkívül díszítettek, és egyedi geometriai mintákat mutatnak. A zuhanyzókabinnal rendelkező fürdőszobákban számos lehetőség van modern és elegáns kiegészítőkkel díszíteni (Diamond dupla pohártató), amelyek rendkívül stílusosak.



Funkcionalitás és Stílus
Az Art Deco fürdőszobai stílus nem csak esztétikailag lenyűgöző, hanem rendkívül funkcionális is lehet. A tervezők gyakran figyelnek a tiszta vonalakra és a jó elrendezésre, így a fürdőszoba használható és szép is egyszerre.



 
Az Art Deco fürdőszobai stílus egy olyan választás, amely időtlen eleganciát és modern stílust hoz a fürdőszobádba. Ahogy belépsz egy Art Deco fürdőszobába, azonnal elmerülhetsz a geometriai formák és a gazdag színek világában. Ha arra vágysz, hogy fürdőszobád különleges és elegáns legyen, ez a stílus egy fantasztikus választás lehet számodra. Elegáns és egyedi megjelenése a vendégeket is elvarázsolja majd, és garantáltan sok éven keresztül élvezni fogod a fürdőzést ebben a gyönyörű környezetben.
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?