A napra lehet nézni, de ezekre a fürdőszobai tükrökre nem!

2017. február 17. - péntek// mozaikkeramia.hu //

A napra lehet nézni, de ezekre a fürdőszobai tükrökre nem!

Reggeli sminkelés? Borotválkozás? Esti készülődés? Egy fürdő sem lehet teljes egy, a méreteiben és stílusában is a család igényeire szabott tükör nélkül. Tükör kínálatunk kellőképp sokszínű ahhoz, hogy bárki megtalálja a tökéleteset!

Egyszerűen megbízható darabok
Fakeret teszi izgalmassá a letisztult Sapho Cross-t, mely jól illeszkedik a cseh gyártó jellegzetes, fából készült fürdőszobai kiegészítőinek világába. 

A tükör megvilágítása
Nem újdonság, hogy fények tekintetében a legelterjedtebb megoldás a felső, páros halogén lámpa. Az egyszerűséget kedvelőknek a fehér korpuszú Hartyán Standard tükröt ajánljuk, melyben a halogén izzó testét praktikus bútorlap borítja.
A hátulról megvilágított Wellis Tenebra tükör korszerű alternatívát jelent azoknak, akik a hagyományos világítási lehetőségeket hátrahagyva, szívesen élnének egy újszerűbb megoldással.
A Wellis Bali már komplett felső szekrénnyel (és természetesen beépített világítással) egészítették ki. 

Tárolási lehetőségek
Helykihasználás szempontjából a polccal felszerelt tükrök a legelőnyösebbek, hiszen az oldalra szerelt vagy a mosdó feletti polc a napi használati tárgyak, vagy épp egy váza virág tárolására is alkalmas.
Az Aqualine Korin led világítással és polcokkal is kapható, így a legkisebb fürdőktől a legtágasabbakig ideális választás.

Tükörkülönlegességek
  • A nagyításra használható kozmetikai tükör igénye főképp a női fürdőszobákban jelentkezik, bár a férfiak is hasznát vehetik borotválkozás közben. Érdekesség, hogy falra szerelhető, talpas, – a hagyományos kör alakú mellett pedig már szögletesben is elérhető.
Tetszett bejegyzésünk a fürdőszobai tükrökről? Kérjük, ossza meg ismerőseivel is! 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?