​9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett

2021. szeptember 10. - péntek// Ravak.hu //

​9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett

Ahogy a mosdók, a kádak és a zuhanykabinok esetében is találhatunk eltéréseket a különböző gyártók termékeit vizsgálva, úgy a fürdőszobabútorok sem lehetnek kivételek, hiszen a felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és a formatervezés ezek a termékek tekintetében is különbözhet!

Nem tudjuk elégszer ismételni, hogy vásárlás előtt elengedhetetlen az alapos tájékozódás, hiszen az említett tényezők határozzák meg egy fürdőszobabútor élettartamát!

Amennyiben fontos számodra a magas minőség és a stílusos megjelenés, figyelmedbe ajánljuk a RAVAK fürdőszobabútorokat! Íme 9 érv, amelyek tökéletesen tükrözik egyedülálló termékeink megbízhatóságát!

1. A RAVAK fürdőszobabútorok vázszerkezeteket AMT – Anti Moisture Treatment – technológiával mélyrehatóan impregnált préselt faforgácslapból gyártjuk, ennek köszönhetően a szóban forgó termékek nedves fürdőszobai környezetben is megállják a helyüket!

2. A RAVAK fürdőszobabútorok nyitó szerkezeteit a legrangosabb európai gyártóktól vásároljuk és 100 000 nyitási ciklusra teszteljük!

3. Az összes RAVAK fürdőszobabútor BLUM hidraulikus teleszkóppal, HETTICH sínnel és SALICE ütközős pántokkal van ellátva, ennek a kiváló minőségű zárnak köszönhetjük az ajtók akadálymentes nyitását és zárását a bútorok egész élettartama alatt!



4. A RAVAK fürdőszobabútorokat a különböző típusú mosdókhoz kapcsolódó koncepciós megoldások részeként gyártjuk, ezért együtt esztétikus és funkcionális egészet alkotnak! Ilyen lehet a Ravak Chrome fürdőszobabútor és a családtöbbi tagja.



5. A RAVAK fürdőszobabútorokat – némely gyártóktól eltérően – mélyrehatóan impregnált – MFP = Melamine Faced Particleboard – faforgácslapból gyártjuk, amely teljes metszetében védett a vízzel szemben, mégpedig a vízállóság elérhető legmagasabb fokán! A multifunkciós préselt faforgácslap felülete sima, repedés ellen védett és további kezelést nem igényel! A lemezek ráadásul magas teherbíró képességgel rendelkeznek és nagyon stabilak!

6. A RAVAK fürdőszobabútorok éleinek ragasztásához speciális ragasztót használunk, amely eltömíti az anyagban lévő pórusokat, így kombinálva a belső impregnációval teljesen vízállóvá válnak a produktumok! 

7. A szekrényajtókat és vázszerkezetüket MDF lemezből gyártjuk, amely a tömör fa teljes értékű és multifunkciós alternatíváját képviseli! Egyes termékcsaládok esetén – például: Clear, Formy – még egy szilárd, a kívánt árnyalatra pácolt kőris vagy tölgy furnérral is bevonjuk, amely három réteg, UV sugarak és fürdőszobai kozmetikumok ellen védő, poliuretán lakkal van bevonva!

8. A fa, amelyből a RAVAK fürdőszobabútor lemezei készülnek a PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification – rendszer által tanúsított! Ez garantálja, hogy a felhasznált alapanyag kizárólag természetbarát erdőkből származik! Így a fa igazolható eredetű és garanciát nyújt a felhasználónak arra, hogy fenntartható gazdálkodásból származik és hozzájárul bolygónk természeti kincseinek megőrzéséhez!

9. Az összes RAVAK fürdőszobabútorra meghosszabbított 5 éves garanciát vállalunk!

Kíváncsi vagy, hogy milyen út vezet a tervezőasztaltól egészen a kész fürdőszobabútorokig? Nézd meg videónkat!



Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb RAVAK fürdőszobabútort! Kattints ide és fedezd fel most termékeinket!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?