5+1 gyönyörű Ravak kerámia mosdó

2020. július 03. - péntek// ravak.hu //

5+1 gyönyörű Ravak kerámia mosdó

Milyen egy tökéletes mosdó? Mindenkinek másmilyen, de csak akkor, ha a külcsínre gondolunk. Amennyiben a belbecs kerül terítékre a válasz egyértelmű – a tökéletes mosdó olyan minőségi alapanyagból készül, amely ellenáll a mindennapos használatnak, ezáltal időtálló és még könnyen tisztántartható is.

Ezúttal olyan RAVAK mosdókat ismerhetsz meg közelebbről, amelyek kiváló minőségű kerámia alapanyaguknak köszönhetően maximálisan megfelelnek az említett műszaki elvárásoknak, stílusos vékonyfalú formaviláguk pedig nagy eséllyel elnyerheti tetszésedet, ha modern, pultra vagy szekrényre ültethető megoldások után kutatsz.

Ceramic Slim mosdók a tökéletesség jegyében

A vizuális könnyedség és a tartósság hibátlan kombinációját képviselő Ceramic Slim mosdók egyedülálló design értékeket tudhatnak magukénak, megjelenésükkel minden fürdőszobába stílust visznek.

A vékonyfalú formavilág és a pontosan meghatározott finom élek a legapróbb részletekig átgondolt tervezésről árulkodnak.A termékcsaládban két típus közül válogathatunk, a modern, egyenes vonalvezetésű Ceramic Slim R és a barátságos lekerekített sziluett jellemezte Ceramic Slim O mosdók közül.

Bár megjelenésük eltérő, abban megegyeznek, hogy tetszőleges pozícióban helyezhetőek el, így egyedülálló szabadságot biztosítanak a felhasználók számára. Bármelyik típus mellett is döntesz, egy biztos, csalódni nem fogsz!

UNI Slim mosdók az újdonság erejével

Tudtad? Idén a lekerekített vonalak és a könnyed stílus jellemezte UNI termékcsalád három aprólékosan kidolgozott, vékonyfalú mosdóval gazdagodott, így született meg a szóban forgó UNI kategória Slim sorozata.

A kecses formák harmóniáját megtestesítő új UNI Slim mosdók az utolsó részletig átgondoltak, ezáltal nem csak design, de minőség és funkcionalitás tekintetében is az élen járnak, így tökéletesen illeszkednek a fürdőszobai enteriőrökbe, s mindezt teszik úgy, hogy megjelenésükkel felfrissítik szokványos környezetüket.A termékcsaládban az abszolút íves formavilágú UNI Slim és UNI 400 B Slim, illetve a lekerekített szélekkel rendelkező, de egyenes vonalvezetésű UNI 380 S SLIM és UNI 500 R SLIM mosdók közül válogathatunk.

Hasznos információ: Figyelmedbe ajánljuk az I és L mosdópultokat, illetve a SUD szekrényt, amelyek tökéletes harmóniában állnak a Ceramic Slim és az UNI Slim mosdókkal is.

A különböző méreteknek és a többféle színárnyalatnak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra legideálisabb megoldást. Ráadásul a bútorok mély impregnálásának köszönhetően nem kell aggódnod a kifröccsenő víz miatt sem, bízhatsz a RAVAK minőségben!

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb mosdót!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?