5 tipp az eszményi fürdőszoba kialakításához

2017. október 30. - hétfő// mozaikkeramia.hu //

5 tipp az eszményi fürdőszoba kialakításához

Vannak a fürdőnek alapvető elemei, melyek mellőzését elképzelni sem tudjuk, és vannak olyan különleges, már-már luxusszámba menő kiegészítők, melyekről eszünkbe sem jutna, hogy szükségünk lehet rájuk - egészen addig, míg ki nem próbáljuk őket! Alábbi blogbejegyzésünkben lerántjuk a leplet az ideális fürdőszoba kellékeiről. Vigyázat: a lista erősen szubjektív!
  1. Fel a függönyt - vagy a paravánt!
Ahhoz, hogy a tusolás vagy a kádfürdő zavartalan élményt nyújtson, elengedhetetlen a megfelelő zuhanyfüggöny vagy paraván felszerelése. Így nemcsak az illetéktelen tekinteteket zárhatjuk ki, de attól sem kell tartanunk, hogy a lelkes pancsolás hevében koripályává avatjuk a járólapot. A Radaway Furo Króm kádparaván légies kialakítása szinte láthatatlanná teszi.
 
  1. A tust se tussoljuk el!
Az állítható zuhanyfej nagyszerű találmány! A család minden tagja számára biztosítja a kényelmes tusolás lehetőségét, de akár hangulatunktól függően is váltogathatjuk a szögeket, így igazán üdítő élményben lehet részünk. Ha egzotikus kikapcsolódásra vágyunk, szerezzünk be trópusi zuhanyfejet, mellyel a borongós téli napokba amazóniai esőerdők hangulatát csempészhetjük - vagy ha azt épp nem is, valami nagyon hasonlót. A Ferro Algeo Square NP80 tökéletes választás.
 
  1. Polcokból sosem elég!
A tárolás problematikája időről időre új kérdéseket vet fel, és nem csak a kisebb méretekkel rendelkező fürdőszobák esetén. Ahelyett, hogy szekrényekkel zsúfolnánk tele a helyiséget, éljünk inkább a falak, ajtók kínálta lehetőségekkel, és alakítsunk ki kisebb-nagyobb polcrendszereket! A sarkokat se hagyjuk figyelmen kívül! A polcokon stílusosan elhelyezhetjük a szükséges holmikat, és ízléses dekorációkkal is trendi hatást érhetünk el. Egy letisztult darabbal, mint a Bisk Futura Silver sarokpolca nem lőhetünk mellé.
 
  1. Harmonikus összkép
Az eklektikus berendezés kevésbé támogatja az ellazulást, mint az egymáshoz stílusban passzoló kiegészítők használata. Persze nem feltétlenül kell mindenből egyformát, vagy azonos árnyalatú darabokat választani, játszhatunk a színekkel is, de előtte győződjünk meg arról, hogy jól működnek együtt. Az így kialakított, egységes képet mutató fürdőszoba nem csupán gazdája remek ízléséről tanúskodik, de a feltöltődés is könnyebben megy egy kiegyensúlyozott megjelenésű helyiségben.
 
  1. A finom részletek: zene és gyertyafény
A tökéletes ellazulásra nem adatik idő és lehetőség minden egyes nap, ám amikor sikerül végre sort keríteni rá, a kedvenc dalaink és a hangulatos világítás segít kihozni belőle a maximumot. Az aromaterápiás illatgyertyák érzékeinket is kényeztetik, emellett olcsó és mutatós díszei lehetnek a fürdőszobának. A zenét akár a tus alá is magunkkal vihetjük: napjainkban zuhanyrádiók kavalkádjából válogathatunk, és ha a bluetooth-os modellekre voksolunk, a saját toplistánkat hallgatva frissülhetünk fel.
 
Ha bejegyzésünk elnyerte tetszését, ossza meg ismerőseivel is!
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?