3+1 hasznos eszköz fürdőszoba-felújításhoz

2021. március 02. - kedd// Ravak //

3+1 hasznos eszköz fürdőszoba-felújításhoz

Tarts velünk és ne feledd, január 1-jén elindult Magyarország történetének legnagyobb otthonteremtési programja, melynek keretében az állam vissza nem térítendő támogatást nyújt a meglévő otthonok szépítésére, bővítésére, korszerűsítésére! 
1. Fürdőszobai koncepciók

Mindannyian olyan fürdőszobára vágyunk, ahol minden passzol mindennel. Csupán egy meghatározó alapgondolatra van szükség, amely meghatározza az egész helyiséget  – ebben segítenek a RAVAK fürdőszobai koncepciók, azok az egyedülálló termékcsaládokba rendeződött szaniterek és bútorok, melyekkel egyszerűen tervezhetsz harmonikus enteriőrt. A RAVAK  komplett fürdőszobai megoldásaira mindig számíthatsz, legyen szó akár kis alapterületű helyiségről, akár négyzetméterekben bővelkedő térről!

RAVAK tipp: Ne keresgéld tovább az egymáshoz passzoló fürdőszobai elemeket, inkább dönts a 8 RAVAK fürdőszobai koncepció egyike mellett! Az aprólékosan, szakemberek által megtervezett termékcsaládokban megtalálható szaniterek és bútorok hibátlan egészt alkotnak együtt, a maximális összhang garantált! 


2. Egyedi konfigurátor

A RAVAK kínálatában több száz féle standard méretű zuhanykabin közül válogathatsz, azonban megesik, hogy a tér adottságai nem teszik lehetővé a szabvány adottságokkal rendelkező zuhanykabinok beépítését. Ne aggódj, megoldás az ilyen speciális helyzetekben is van: a RAVAK konfigurátorával 6 egyszerű lépésben a szokványostól eltérő szélességű, mélységű és magasságú zuhanykabint tervezhetsz a saját elképzeléseidnek megfelelően!

RAVAK tipp: Kattints ide és próbáld ki most a múlt évben megújult RAVAK konfigurátort, mellyel gyerekjáték lehet a fürdőszoba-felújítás, a zuhanykabin-tervezés!


3. Komplett termékkatalógus

Termékeinket minden egyes évben jól áttekinthető, árakkal, képekkel és műszaki információkkal ellátott éves katalógusba rendezzük, amely nem csak nyomtatott formában, de online is elérhető, így kényelmesen, bárhol, bármikor hozzáférhetsz a fürdőszoba-felújítás teljes ideje alatt!

RAVAK tipp: Iratkozz fel a Ravak hírleveleire és értesülj elsők között a 2021-es RAVAK Collection megjelenéséről, már csak néhány hetet kell várni és érkezik legújabb katalógusunk az idei év összes újdonságával!


+1 Zuhanyfolyókás telepítési segédlet

Amennyiben fürdőszobád felújításakor zuhanytálca nélküli, zuhanyfolyókás zuhanykabin mellett döntesz, figyelmedbe ajánljuk a zuhanyfolyókás telepítési segédletet, amely hasznos adatokkal, ábrákkal és információkkal segít a padlóburkolat lejtésének kialakításában! 

RAVAK tipp: Zuhanyfolyókás zuhanykabin esetén kiemelten fontos, hogy a burkolatnak minden irányból legalább 1%-os lejtést szükséges biztosítani a zuhanyfolyóka irányába. Ha ezt nem tartod be, megállhat a víz a zuhanytér több pontján, ami a burkolaton és a fugák felületén foltosodást okozhat!Az otthonfelújítási támogatásról korábbi blogbejegyzésünkben olvashatsz, ide kattintva! 

Ha pedig bővebben szeretnél tájékozódni a támogatás feltételeiről, részleteiről, akkor kattints: a Magyar Közlöny 259. számában, minden fontos információt megtalálsz a kormány rendeletről, illetve a Csalad.hu oldalon is hasznos tartalmakat találsz a témában!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?