2017 legnépszerűbb trendjei - Elragadó fürdőszobák

2017. augusztus 09. - szerda// mozaikkeramia.hu //

2017 legnépszerűbb trendjei - Elragadó fürdőszobák

A fürdőszoba a testi-lelki feltöltődés egyik legfontosabb színtere. Hogy a tisztálkodás mindig tökéletes kikapcsolódást nyújtson, olyan atmoszférát kell teremtenünk, amely illeszkedik a mai kor igényeihez, és az egész család jól érzi magát benne. Csobbanjon velünk a modern fürdőszoba berendezések világába!

Kezdjük a lapoknál!
A közkedvelt vintage stílus a burkolatok kínálatában is hódít. A patinás csempék natúr, hűvös árnyalatokkal izgalmas kontrasztot alkotnak. A kis- és nagyméretű lapok most egyaránt népszerűek, a választott stílus dönti el, melyik passzol inkább a fürdőbe: a nagyobb csempék a minimalista trendhez illenek, míg a kisebbek a rusztikus, mediterrán hangulatú helyiségek ideális elemei. Tökéletes választás a Valore Flamenco Jasny burkolat. Színek tekintetében örök favorit a fehér - a szürke és kávébarna árnyalataival kombinálva természetes, ugyanakkor modern hatást érhetünk el. Az élénk, erőteljes megoldások is teret kapnak idén: a pink, a sárga, a sötét tengerzöld jó arányban adagolva vidám, mégis exkluzív megjelenést eredményez. Akik óvatosabban szeretnének egy kis színt csempészni a fürdőszobába, azok válasszanak intenzív árnyalatú kiegészítőket: néhány vibráló színű törülköző, függöny, kilépő vagy szappan is feldobja a helyiséget!

A kád térhódítása – azaz a térkád hódítása!
A szabadon álló kád a 2017-es év igazi favoritja! Ez a típus a tágasabb fürdőszobákban tud igazán érvényesülni, ám kaphatóak keskenyebb, helytakarékosabb darabok is például az Aquatrend Nizza egy félszabadonálló modell. A formák tekintetében a minimalizmus viszi a prímet továbbra is, azonban a lekerekített élek és egyszerű vonalvezetés mellett az antik stílusú lábas kádak is egyre kedveltebbek. Modern fürdőben is jól mutathatnak: ha ügyelünk a finom részletekre, kiegészítőkre, meghökkentően dekoratív összhatást alakíthatunk ki. Webáruházunk egyik kedvenc modellje ez az Arezzo Design Silk kád.

Fürdőszobabútorok újragondolva
Az eddig kevésbé hangsúlyos szekrények és polcok helyébe a karakteres formatervezésű darabok lépnek, melyek igazán egyedi arculatot kölcsönöznek a fürdőnek. A megnyerő külső azonban semmiképpen sem mehet a belső értékek rovására. A rohanó világ praktikus embere a tágas, könnyen hozzáférhető tárolóhelyekre szavaz – ez a Sapho Mitra bútor  tökéletesen megfelel az elvárásoknak, és fényes antracit árnyalatával bármely fürdőszobának különleges dísze lehet.

 
Hasznosnak találta bejegyzésünket? Ossza meg ismerőseivel is!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?