Mozaik webáruház - Blog

Legújabb bejegyzések:

2022. február 17. - csütörtök// Ravak.hu //

​Fekete szépség a fürdőszobában

Minden a régi, csak a szín változott – bemutatjuk az új RAVAK 10° FREE BLACK csaptelep termékcsaládot, melynek kéz felé forduló kialakítása és rendkívül kényelmes használata már ismerős lehet, azonban stílusos fekete árnyalata igazi újdonságnak számít!
Megosztom
2021. november 26. - péntek// Ravak.hu //

​Négy RAVAK fürdőszobai megoldás otthonfelújításhoz

A fürdőszoba kialakítása, teljes berendezése és megjelenése nagyban befolyásolja a mindennapjaid minőségét! Az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni! A maximum 3 millió Ft állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így akár a fürdőszoba felújításra is! Vedd igénybe a vissza nem térítendő támogatást te is és add meg fürdőszobádnak, illetve magadnak a legjobbat! 
Megosztom
2021. november 11. - csütörtök// Ravak.hu //

​A nagy méretű fürdőszobák optimális berendezéséről beszélgettünk Török Bernadett lakberendezővel

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújításra is.
Megosztom
2021. október 07. - csütörtök// Ravak.hu //

​Már fekete színben is: Bemutatkozik az új RAVAK Freedom W kád

Bemutatjuk az új fekete Freedom W falhoz helyezhető kádat, mellyel könnyebb szerelembe esni, mint gondolnád – szokatlan fekete színvilága vonzza a tekinteteket, karakteres megjelenésével stílust visz a fürdőszobába és végül, de nem utolsó sorban egyedi kialakítása révén tökéletesen ötvözi a térben álló, illetve a klasszikus kádak előnyeit! Amennyiben szeretnél még többet megtudni újdonságunkról, amely íves vonalvezetésével és rendhagyó szépségével téged is nap, mint relaxációra csábítana, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!
Megosztom
2021. szeptember 27. - hétfő// Ravak.hu //

​Így lehet egyszerre stílusos és funkcionális 7 nm-es fürdőszobád

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok – akik legalább egy gyermeket nevelnek (a gyermek már a várandósság 12. hetétől számít) – már meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. A szóban forgó állami támogatás a költségek felét, maximum 3 millió forintos segítséget jelent a családoknak és minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújítására is. 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?